Connect with us

Hír

Az Eagles megkezdte a tárgyalást Ertz-cel egy új szerződésről

Miután Travis Kelce és George Kittle berobbantotta a TE-piacot (előbbi 14,25, utóbbi 15 millió dolláros szerződéshosszabbítást kapott), csak idő kérdése volt, hogy a liga jelenleg harmadik legjobb tight endje, Zach Ertz is sorra kerüljön. Ez most megtörtént, legalábbis a felek elkezdték a tárgyalásokat, állítja Ian Rapoport.

A remek támadó még mindig csak 29 éves, jelenleg még a 2015-ben kötött, 5 éves, 42,5 milliós szerződését tapossa. Ezzel mindössze a 7. legjobban kereső játékos a posztján, 8,5 millió dolláros fizetése csak 500 ezerrel magasabb, mint Jimmy Grahamé, miközben köztük több osztálynyi a különbség.

A jelenlegi szerződése még két évre szól, idén 6,66-, jövőre pedig 8,25 millió dollárt keresne. Az nem valószínű, hogy lenyomná a Kittle-Kelce duót, de egy 12-14 millió dollár körüli fizetés abszolút reális lenne a számára.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Azért egy blokkolni nem tudó, YAC mutatóban a nyugdíjból visszatérő Gates-Witten párossal versenyző TE nem biztos, hogy a harmadik legjobb (és hogy megérdemli a Kitlle-éhez hasonló pénzt).

A PFF-nél pl Goedert-et is előrébb sorolták egy hellyel a TE rangsorukban (6-7. hely)

Fetyke
Fetyke
3 years ago

“A remek támadó még mindig csak 29 éves, …”
Az TE poszton már inkább a kiöregedés kezdő időszaka, mintsem csak… A 12-14 milliót én is sokallanám, a 10-12 millió reálisabb maximum az esetében.
Persze ha a jövő évi nagyon rossz cap helyzete miatt szeretné csökkenteni a csapat Ertz jövő évi 12,5 milliós terhelését, akkor érdemes vele hosszabbítani még pár évre. Én inkább a cserében gondolkodnék…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x