Connect with us

Hír

Belichick: Nem garantált Newton helye a kezdőben

A Patriotsnál (is) lerágott csont, hogy mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért akár a keretben maradásért, akár a kezdőbe kerülésért. Elméletben az irányító poszt sem kivétel, de azért az utóbbi közel 20 évben nem nagyon volt kérdés ezzel kapcsolatban a csapatnál, Bradynek nyilvánvalóan bérelt helye volt a kezdőben. Most viszont új helyzet állt elő, és ugyan legtöbben feltételezzük, hogy Cam Newton vezeti majd ki a támadósort a gyepre az alapszakaszban, Bill Belichick szerint ezt ki kell érdemelnie, meg kell dolgoznia érte.

“Ez pont ugyanolyan hely a csapatban, mint mindegyik másik. Még messze vagyunk a döntéstől, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Nem tudom befolyásolni, hogyan teljesítenek a játékosok, ez rajtuk múlik. Mindenkinek megadjuk a lehetőséget és meglátjuk, mi történik.”

– mondta a főedző, via ESPN.

Newton mellett ugyebár a tavalyi negyedik körös Jarrett Stidham a másik reális opció – mindketten az Auburn egyetemre jártak egyébként. Rajtuk kívül a veterán Brian Hoyer és a draftolatlan újonc Brian Lewerke van még rosteren QB poszton.

Az irányítóhelyzet mellett azt is érdekes lesz figyelni, hogy hogyan kezeli Belichick és a csapat a szezont kiülő játékosok (Marcus Cannon, Patrick Chung, Dont’a Hightower) elvesztését. A főedző elmondta, hogy tiszteli és 100 százalékosan támogatja mindegyikük döntését.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások