Connect with us

Hír

Belichick: Nem garantált Newton helye a kezdőben

A Patriotsnál (is) lerágott csont, hogy mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért akár a keretben maradásért, akár a kezdőbe kerülésért. Elméletben az irányító poszt sem kivétel, de azért az utóbbi közel 20 évben nem nagyon volt kérdés ezzel kapcsolatban a csapatnál, Bradynek nyilvánvalóan bérelt helye volt a kezdőben. Most viszont új helyzet állt elő, és ugyan legtöbben feltételezzük, hogy Cam Newton vezeti majd ki a támadósort a gyepre az alapszakaszban, Bill Belichick szerint ezt ki kell érdemelnie, meg kell dolgoznia érte.

“Ez pont ugyanolyan hely a csapatban, mint mindegyik másik. Még messze vagyunk a döntéstől, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Nem tudom befolyásolni, hogyan teljesítenek a játékosok, ez rajtuk múlik. Mindenkinek megadjuk a lehetőséget és meglátjuk, mi történik.”

– mondta a főedző, via ESPN.

Newton mellett ugyebár a tavalyi negyedik körös Jarrett Stidham a másik reális opció – mindketten az Auburn egyetemre jártak egyébként. Rajtuk kívül a veterán Brian Hoyer és a draftolatlan újonc Brian Lewerke van még rosteren QB poszton.

Az irányítóhelyzet mellett azt is érdekes lesz figyelni, hogy hogyan kezeli Belichick és a csapat a szezont kiülő játékosok (Marcus Cannon, Patrick Chung, Dont’a Hightower) elvesztését. A főedző elmondta, hogy tiszteli és 100 százalékosan támogatja mindegyikük döntését.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
conspiracy theory
conspiracy theory
2020-08-01 10:46

Hogy hiányoztak már ezek a sajtómegjelenések, és az előre meg nem jósolható válaszok :)

Tizenkettes
Tizenkettes
2020-08-01 19:49

Ezek a Belichick-nyilatkozatok olyanok, mint a Jókai-regényeknél, amikor elindul a szereplő, és átlapozhatod a következő 5 oldalt, mert abban csak masszív tájleírás lesz, ami a történet szempontjából lényegtelen. Hát valószínűleg enélkül a BB-nyilatkozat nélkül is elindult volna az augusztus…

d zoli
d zoli
Reply to  Tizenkettes
2020-08-02 18:16

A fejemben Belichick hangon olvastam föl. Pár sor az egész, de kellett a kávé.

Everlast77
Everlast77
Reply to  Tizenkettes
2020-08-02 21:32

Fekete István Jókainak: Hold my beer :D

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x