Connect with us

Hír

Burrow olyan lesz, mint Gronk: semmit nem költ el a focis fizetéséből

Rob Gronkowski (és egyébként Marshawn Lynch is) elhíresült arról, hogy elmondása szerint egyetlen egy centet sem költött el abból a fizetéséből, amit a fociért kapott, csakis marketingszerződésekből élt, a többit pedig eltette “nehezebb időkre”. Így fog tenni a Cincinnati Bengals 1/1-es irányítója, Joe Burrow is, aki a minap írta alá $36,19 milliós teljesen garantált kontraktusát, amiből ráadásul $23,9 millió aláírási bónusz, tehát rögtön kézhez is kapta.

“Nem tervezek elkölteni semmit a szerződésből befolyt pénzből. Csak marketing pénzből fogok élni, a többit pedig gyarapítom a bankszámlámon.”

– mondta Burrow az újságíróknak, via TheScore.

A 23 éves játékosnak már most szerződése van a Nike-val, a Fanaticsszal, a Bose-zal, a Lowe’s-zal, a Nerffel és a Buffalo Wild Wingsszel is, ez a repertoár ráadául bőven növekedhet még, ha sikeres lesz a profik közt is. Burrow azt is megemlítette, hogy kapott pár marketing tanácsot (is) Peyton Manningtől a draft után.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2020-08-01 09:58

Azért azok a szponzori pénzek is valószínűleg milliós nagyságrendűek, szóval azokból is elég szépen el lehet tengődni. Egyébként kb ez a helyes hozzáállás, hiszen nem tudhatja meddig tart a pályafutása, gondolni kell az utána következő időkre is. Lehet azért könnyen példát találni a másik végletre is, mikor valaki több 10 milliót keresett évente mégsem volt semmije a pályafutása végén.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  László
2020-08-01 10:40

Milliós szponzori pénz csak a milliós fizut a pályán kiérdemlő srácok kapnak. A draft hype kitart maximum vagy két hónapig.

László
László
Reply to  conspiracy theory
2020-08-01 11:08

Már majdnem azt írtam, hogy az 1/1-es irányítók azért nem nagyon szoktak totál beégni, de akkor eszembe jutott JaMarcus Russell. :)

sgtGiggsy
Reply to  László
2020-08-01 14:34

Hééé! JaMarcus Russel összesen 4 interceptiont dobott újoncként. Peyton Manning meg 28-at. Na melyik akkor az igazán égő?

László
László
Reply to  sgtGiggsy
2020-08-01 16:38

Manning már akkor is hajszolta a rekordokat. :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  László
2020-08-01 16:29

Forintban mérve lehetnek milliós nagyságrendűek. Szerintem dollárban max 1 millió környéke lehet csak 1/1-esként. De elhiszem, hogy elég neki ez a pénz, mert normális srácnak tűnik. A barátnőjének is jó végzettsége van és az Ohio Staten jöttek össsze, ahol Burrow még ismeretlen volt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x