Connect with us

Hír

BREAKING: Megegyezett a 49ers és Kittle, új legjobban fizetett tight endje van az NFL-nek

Tényleg közel álltak a felek tegnap, ugyanis mára megegyezett a 49ers és George Kittle egy új szerződés kapcsán. Ian Rapoport információi szerint Kittle 5 évre $75 millióért írt alá, ami éves szinten $15 milliót jelent, ezzel magasan a legjobban fizetett tight end lett a ligában (eddig Hunter Henry tartotta a csúcsot $10,6 millióval).

Kittle ezzel a szerződéssel az elkapók közt a 12. legjobban fizetett játékos lenne Jarvis Landry mögött (évi $15,1 millió).

A tight end $18 milliós aláírási bónuszt kap és aláíráskor teljes mértékben garantált $30 milliót a szerződésből, sérülés esetére pedig $40 millió garantált.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
realface
realface
3 years ago

Kiváló!
#GoNiners

camillo 7777
3 years ago

Ügyes srác, nélküle nem lenne ilyen jó a csapat.

Staten Island
Staten Island
3 years ago

Wow, másfélszer (!) többet fog keresni átlagban, mint az eddig legjobban fizetett a posztján. Éveken keresztül elit szinten kell játszania, hogy megérje ezt a pénz, folyamatosan 1000+ yardos szezonok és elit futásblokkolás. Utána is néztem, hogy áll ez utóbbival, szemmel látható a különbség. Csak ugye a konzisztencia lesz itt a kérdés..

https://twitter.com/NextGenStats/status/1204876666066989057

Raist
Raist
Reply to  Staten Island
3 years ago

Azt is vedd hozzá, hogy Ő nem “csak” egy jó játékos (mindenben gyakorlatilag elit, ami a posztjához tartozik). Rengeteg idő eltelt amióta igazán ikonikus alakja volt a csapatnak valaki. Gore, Bowman, Staley, lehetne sorolni, nagyon-nagyon jó játékosok voltak, de Willis volt talán az utolsó olyan játékosunk, akit tényleg a csapat és az NFL ikonikus alakjának lehetett nevezni (Colin más miatt lett közismert :D ). Kittle egy jelenség, sokkal több a csapat számára mint “csak” egy elit TE.

Nem érdekel mennyit kap, minden cent jó helyen lesz. Azt se feledjük hogy Ő nem első körös volt, tehát eddig “bagóért” játszott, ezt (is) illett méltányolni.

László Varga
László Varga
3 years ago

Megérdemli. Mint kiváló TE, egyszerre két játékosként kezelhető/értelmezhető. Elit T és WR. Kettőért ennyi pénz nem is sok. :)

Sestertius
Sestertius
3 years ago

Nekem az az érzésem, hogy ez még kevés is.. szerintem a piacon többet kapott volna.. de az ő posztján jobb a biztonság

Danika
Danika
3 years ago

Ez nem kevés garantált egy csepet a modernkor legjobb TE-jének? Addig is Kelce:comment image

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x