Connect with us

Hír

Közel a megegyezéshez George Kittle és a 49ers

Tegnap este a Sports Illustrated arról számolt be, hogy George Kittle és a 49ers megegyezett egy 6 évre szóló $94,8 milliós szerződésről. Ezt pár perccel később maga a játékos cáfolta Twitteren, hogy nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasunk. Az viszont többek közt Mike Silver tudósításából kiderült, hogy haladnak a tárgyalások a felek közt, és Kittle a legjobban fizetett tight end lesz a ligában. Ian Rapoport pedig már arról számolt be ma reggel, hogy nagyon közel vannak a felek a megegyezéshez.

Ez persze nem volt kérdés, inkább az, hogy mennyivel dönti meg a jelenlegi rekordot. Két hete még arról érkeztek hírek, hogy messze vannak filozófiailag a felek, Kittle ugyanis jóval többnek gondolja magát egy sima tight endnél (igaza is lehet ebben), így jóval többet akar, mint a jelenlegi top tight end fizetés. Ezt a “rekordot” egyébként Hunter Henry tartja a $10,6 milliós franchise tagével, de ha hosszabb távú szerződést nézünk, akkor Austin Hooper négy éves $42 milliós kontraktusa lehet a mérvadó.

Ezt minden bizonnyal magasan túlszárnyalja majd Kittle, és ha a Sport Illustratednek nagyjából igaza lenne a számok tekintetében, akkor bő $15 milliót keresne majd évente a 49ers kiválósága. A 2017-es ötödik körös játékos egyébként idén csak $2,133 milliót keresne újoncszerződése utolsó évében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!