Connect with us

Hír

Közel a megegyezéshez George Kittle és a 49ers

Tegnap este a Sports Illustrated arról számolt be, hogy George Kittle és a 49ers megegyezett egy 6 évre szóló $94,8 milliós szerződésről. Ezt pár perccel később maga a játékos cáfolta Twitteren, hogy nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasunk. Az viszont többek közt Mike Silver tudósításából kiderült, hogy haladnak a tárgyalások a felek közt, és Kittle a legjobban fizetett tight end lesz a ligában. Ian Rapoport pedig már arról számolt be ma reggel, hogy nagyon közel vannak a felek a megegyezéshez.

Ez persze nem volt kérdés, inkább az, hogy mennyivel dönti meg a jelenlegi rekordot. Két hete még arról érkeztek hírek, hogy messze vannak filozófiailag a felek, Kittle ugyanis jóval többnek gondolja magát egy sima tight endnél (igaza is lehet ebben), így jóval többet akar, mint a jelenlegi top tight end fizetés. Ezt a “rekordot” egyébként Hunter Henry tartja a $10,6 milliós franchise tagével, de ha hosszabb távú szerződést nézünk, akkor Austin Hooper négy éves $42 milliós kontraktusa lehet a mérvadó.

Ezt minden bizonnyal magasan túlszárnyalja majd Kittle, és ha a Sport Illustratednek nagyjából igaza lenne a számok tekintetében, akkor bő $15 milliót keresne majd évente a 49ers kiválósága. A 2017-es ötödik körös játékos egyébként idén csak $2,133 milliót keresne újoncszerződése utolsó évében.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
acsdav2
acsdav2
2020-08-13 12:07

Kittle esetében tök fölösleges a 6 éves szerződésről beszélni, ami 7 év lesz összesen. Idén már a 27-et tölti és rendesen használva van, nem hiszem, hogy 30+ felett ugyanilyen fegyver tud lenni. Ami fontos a szerződésében, hogy az első 3 évében mennyit keres meg. Ha 45-50M-t között kap, akkor jól járt.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x