Connect with us

Hír

DJ Fluker felére csökkentette a testzsírszázalékát a holtszezonban

Az év ezen része mindig arról szól, hogy mindenki a valaha volt legjobb formájában van. Akinek az kellett, lefogyott, de nem vesztett semmit ez erejéből, akinek pedig az kellett, felszedett pár kiló izmot, de nem vesztett semmit a sebességéből. A Ravens guardja, DJ Fluker esetében figyelhető meg az egyik legnagyobb változás, ugyanis a falember felére csökkentette a testzsírszázalékát (44 százalékról 22-re).

Még így is egy hatalmas emberről van szó, de 162 kiló helyett már csak 157-et nyom Fluker, viszont így jobban oszlik el a súlya és izmosabb is lett. Ez annak köszönhető, hogy új edzővel kezdett el dolgozni a holtszezonban. Így, hogy könnyebb, vékonyabb lett, elmondása szerint robbanékonyabb és mozgékonyabb is, ami sokat segíthet neki abban, hogy megnyerje a Ravens jobb oldali guard posztjáért tartott versenyt, azaz átvehesse a visszavonuló Marshal Yanda helyét Lamar Jackson előtt.

John Harbaugh meg van elégedve a látottakkal, a korábbi elsőkörös játékos pedig talán most végre beválthatja a hozzá fűzött reményeket. Hét éve alatt 88 meccsen kezdett, de sem a Chargersben, sem a Giantsben, sem a Seahawksban nem tudott átlag feletti teljesítményt nyújtani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!