Connect with us

Hír

David Bakhtiari még a szezon előtt új szerződést kaphat

A pandémia miatt szinte teljesen leállt az élet a szabadügynökpiac után, a csapatok most igyekeznek bepótolni a lemaradásukat, ezt mutatja a sok szerződés, melyek az elmúlt napokban-hetekben születtek. Ebből a Packers is kivette a részét, miután 4 évre 70 millió dollárért hosszabbított Kenny Clarkkal, a következő pedig David Bakhtiari lehet, állítja Mike Garafolo.

A kiváló LT már többször hangsúlyozta, hogy Green Bayben szeretne maradni, és úgy látszik, ebben a Packers is partner lehet. A 2013-ban 4. körös játékos egész eddigi karrierjét a csapatnál töltötte, a szerződése a szezon végén jár le, 11,5 millió dollárt kereshet idén.

Bakhtiari még mindig csak 28 éves, a liga egyik legjobbja a posztján, 106 kezdő meccs van már a háta mögött. Jelenlegi fizetése mindössze a 12. legmagasabb a posztján, miközben legalább top 5-ös játékos, passzblokkolásban talán nincs is jobb nála. Reálisan nézve egy 20+ milliós szerződés sem lehetetlen, de persze nem kizárt, hogy ad némi kedvezményt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

A Clark szerződés részleteiről lehet esetleg többet tudni annál, mint amit már megírtatok? Például hogyan lett leosztva az összeg, stb?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x