Connect with us

Hír

Dollármilliókról mondott le Ngakoue, hogy leléphessen a Jaguarsból

Yannick Ngakoue tényleg nagyon távozni akart Jacksonville-ből, és nem csak üres szavakat használt, hanem a fizetése egy jelentős részéről is hajlandó volt lemondani ezért.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a pass rusher végül egy 12 millió dolláros szerződésről egyezett meg a Vikinggszal 2020-ra, ami 5,788 millió dollárral kevesebb, mint amennyiért a franchise tag alatt játszott volna a Jagsben. Emellett azt se feledjük el, hogy Floridában nincs személyi jövedelemadó, ellenben Minnesotában 9,85 százalékos SZJA van, tehát Ngakoue további bő egymillió dollárról mondott le, azaz összesen nagyjából $7 millióról, ami több, mint az idei fizetésének a fele.

Ezen kívül Ngakoue abba is belement, hogy lehessen őt tagelni jövőre is. Ebben az esetben vagy a mostani fizetése 120 százalékát kapná, azaz $14,4 milliót, vagy a jövő évi DE franchise tag értékét, ami a fizetési sapka csökkenése miatt szintén csökkenni fog az idei $17,788 millióról. A kettő közül az jár majd Ngakoue-nak, amelyik drágább, illetve ez lehet egy hosszabb távú szerződés kiindulópontja is a tárgyalások során.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RvBalazs
RvBalazs
3 years ago

Most olvasom, hogy Rieff vagy belemegy a paycut-ba vagy kivágjuk

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  RvBalazs
3 years ago

Oniell a mai edzésen LT volt és Udoh az RT
Azért lassan komédia amit O-line címmel csinálunk.
De remélem hogy valamit ők látnak amit mi nem

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
3 years ago

Keresik a tökéletes megoldást…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x