Connect with us

Hír

Az Eagles támadósorát tovább sújtják a sérülések, most az elsőkörös elkapó esett ki

Képzeljük el a következő szituációt az Eagles edzéséről. Carson Wentznek kisebb lábsérülése van, így kihagyta a tegnapi edzést, tehát Jalen Hurts irányított nagyrészt. A kezdő LT és a kezdő RG már most IR-en van, ráadásul jelenleg Jason Peters sem megy ki a bal szélre, ahol az egyelőre nagyon gyenge Matt Pryor kap szerepet. Az egyik játék során komolyabb nyomást enged emiatt a fal, Hurts pedig interceptiont dob Will Parksnak. Ő elkezdi visszavinni a labdát, az elsőkörös elkapó Jalen Reagor viszont utánamegy és megpróbálja szerelni, ebbe pedig belesérül.

Pontosan ez történt tegnap az Eaglesnél, Reagor pedig így több hét pihenőre kényszerül, habár az jó hír, hogy legalább műteni nem kell a vállát Geoff Mosher információi szerint, így 3-4 hét kihagyás vár az 1/21-re választott elkapóra, azaz jó eséllyel az első két fordulót (Washington és Rams ellen) ki kell majd hagynia.

Óriási sérüléshullám sújtja egyébként a támadósort Philadelphiában. Érdekes az is, hogy az utóbbi öt draft első választottja jelenleg nem tud edzeni kisebb-nagyobb sérülések miatt: Jalen Reagorról ugyebár most volt szó, Andre Dillard az egész évet kihagyka bicepszszakadás miatt, Dallas Goedert hüvelykujjával bajlódik, Derek Barnett a bokájával, Wentzről pedig volt már szó. Az ezt megelőző két elsőkörös játékos, Nelson Agholor és Marcus Smith nincs már a csapatnál, az azt megelőző elsőkörös választott Lane Johnson pedig szintén kisebb sérüléssel bajlódik.

Igazi kórházcsapat van (megint) Philadelphiában.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások