Connect with us

Hír

Az Eagles támadósorát tovább sújtják a sérülések, most az elsőkörös elkapó esett ki

Képzeljük el a következő szituációt az Eagles edzéséről. Carson Wentznek kisebb lábsérülése van, így kihagyta a tegnapi edzést, tehát Jalen Hurts irányított nagyrészt. A kezdő LT és a kezdő RG már most IR-en van, ráadásul jelenleg Jason Peters sem megy ki a bal szélre, ahol az egyelőre nagyon gyenge Matt Pryor kap szerepet. Az egyik játék során komolyabb nyomást enged emiatt a fal, Hurts pedig interceptiont dob Will Parksnak. Ő elkezdi visszavinni a labdát, az elsőkörös elkapó Jalen Reagor viszont utánamegy és megpróbálja szerelni, ebbe pedig belesérül.

Pontosan ez történt tegnap az Eaglesnél, Reagor pedig így több hét pihenőre kényszerül, habár az jó hír, hogy legalább műteni nem kell a vállát Geoff Mosher információi szerint, így 3-4 hét kihagyás vár az 1/21-re választott elkapóra, azaz jó eséllyel az első két fordulót (Washington és Rams ellen) ki kell majd hagynia.

Óriási sérüléshullám sújtja egyébként a támadósort Philadelphiában. Érdekes az is, hogy az utóbbi öt draft első választottja jelenleg nem tud edzeni kisebb-nagyobb sérülések miatt: Jalen Reagorról ugyebár most volt szó, Andre Dillard az egész évet kihagyka bicepszszakadás miatt, Dallas Goedert hüvelykujjával bajlódik, Derek Barnett a bokájával, Wentzről pedig volt már szó. Az ezt megelőző két elsőkörös játékos, Nelson Agholor és Marcus Smith nincs már a csapatnál, az azt megelőző elsőkörös választott Lane Johnson pedig szintén kisebb sérüléssel bajlódik.

Igazi kórházcsapat van (megint) Philadelphiában.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2020-08-31 09:02

Nem lehet, hogy az edzésmódszerekkel/orvosi stábbal is van valami para Phillyben? Vagy ez tényleg csak tisztán pech?

katonadani
Reply to  Vicgeordie
2020-08-31 09:09

de lehet, sőt.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Vicgeordie
2020-08-31 09:25

Többnyira gyanús az ilyen, ha 1-1 csapatot kiemelkedő sérüléshullám sújt..
Ilyenkor többnyire a fizikoterapeuták repülni szoktak.
Alapvetően nem gondolom, hogy ez hagyományos orvosi hiba lenne, hanem inkább a bemelegítések, erőnléti edzések alatt csúszik el valami

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Vicgeordie
2020-08-31 10:27

Nem az orvosi stábban keresendő az ilyen sérüléshullám, ők már inkább a felépülés gyorsaságát hivatottak elősegiteni
Sokkal inkább az erőnléti edzők, az edzés bemelegitését irányitók, gyógytornász/fizikoterapeuta. Ők lehetnek inkább felelősek. De persze az is lehet, hogy a gyakorlatsor rendben van, csak lazán csinálják a srácok, mert még elpoénkodnak/szól a zene hangosan, arra figyelnek….
Ha csak idén lenne ilyen, akkor nem keresném a fenti brigádban a hibát, mert azért karanténban nem úgy készült fel senki a szezonra, ahogy szokott. De ez már a sokadik ilyen (és ez az IR lista is átlag feletti már)

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  RvBalazs
2020-08-31 12:07

+ A HC/OC/DC is ludas lehet, mert ők döntenek az edzések intenzitásáról. Ha napokig 100%-on kell pörögnie a játékosnak, akkor abban simán benne van, hogy elfáradt mint testileg, mind fejben.

camillo 7777
2020-08-31 11:27

Tejes kerettel, nem illik megnyerni a SB-t. 🤣

Passzinter Ferenc
Passzinter Ferenc
2020-08-31 12:07

Az utóbbi évek tapasztalatát figyelembe véve, Philadelphiában ez már “business as usual”.
És ilyenkor nyernek SB-t. Akárhonnan is nézzük, nem jó hírek ezek…

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-08-31 13:51

Szegény Dani… El tudom képzelni ahogy szó szerint üti a billentyűzetet mikor ezt a cikket írja😄😄😄

katonadani
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-08-31 14:40

ígycomment image

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  katonadani
2020-08-31 16:46

🤣🤣🤣🤣 Amúgy ennél már csak az rosszabb, mikor neki vágsz egy bomba kerettel és a szezon közben morzsolódik le a csapat… Mert akkor ott él a remény a szezon közben… De a végére már fel kell adni a reményeket. Így legalább az elejétől elvárások nélkül nézheti az ember a csapata szenvedését 😄😄😄

pritek
pritek
Reply to  katonadani
2020-08-31 18:56

Ugyse voltal elajulva a picktol :)

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x