Connect with us

Hír

Egész szezonra elvesztette újonc kezdő safetyjét a Browns

Grant Delpit, a Browns második körös újonca – aki várhatóan a kezdő free safety szerepkört látta volna el az első naptól a csapatnál – kihagyja az egész évet, ugyanis elszakadt az Achillese, írja Mary Kay Cabot. Delpitet kiskocsival kellett levinni a tegnapi edzésről, miután kontakt nélkül nagy fájdalmak közepette a földön kötött ki.

Delpit másodévesként az LSU-n parádés évet hozott le és akár top5-ös pickként is beszéltek róla, azonban 2019-ben sérülésekkel hátráltatva nem tudott olyan jó szezont produkálni, így a második körig, a 44. választásig csúszott a drafton, ahol a Browns örömmel hozta el. Egyből kezdőnek is szánták Damarious Randall helyén, azonban így várhatóan a szintén idén igazolt Andrew Sendejónak kell beugrani a helyére.

Delpit a harmadik kezdőnek szánt védője a Brownsnak, aki az elmúlt egy héten belül sérült meg, hiszen a linebacker Mack Wilson a térde miatt a szezon nagy részét kihagyja majd, a cornerback Kevin Johnsonnak pedig a mája zúzódott meg, így ő is a partvonal mellé szorult egy időre.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
2020-08-25 08:15

Neeee a kedvenc ùjoncom volt 😭😭

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x