Connect with us

Hír

McDermott: Nevetséges, hogy valahol lesznek nézők, valahol meg nem

A Miami Dolphins ma bejelentette, hogy 20 százalékos kapacitással, nagyjából 13 ezer néző előtt rendezik majd meg a szezonnyitó hazai mérkőzésüket a Bills ellen a második játékhéten. A buffalóiak főedzőjét, Sean McDermottot kérdezték ennek kapcsán, aki nem rejtette véka alá a véleményét.

“Őszintén nevetséges, hogy ez ennyire inkonzisztens a különböző stadionokban a ligában. De ez van, azzal foglalkozunk, amit kontrollálni tudunk.”

– mondta a főedző a Spectrum News Buffalónak.

Mike Zimmer, a Vikings főedzője is hasonlóan nyilatkozott múlt héten a kialakult szituációról, szerinte a jelenlegi helyzet versenyelőnyt és versenyhátrányt fog jelenteni bizonyos csapatoknak a szezon során. Ebben van is valami, hiszen bizonyos csapatok, mint például a Raiders, már bejelentették, hogy egész szezonban nem lesznek nézők, máshol csak az első pár meccsre jelentették be ugyanezt, mozgásteret hagyva későbbiekre, illetve van néhány csapat, ahol lesznek nézők, még ha csökkentett kapacitásban is.

A 13-15-17 ezer néző pedig még mindig több, mint a nulla, így legalább valamekkora előnyt jelenthet a hazai közönség. Az NFL-nél az is szóba került, hogy hangzavart lehessen bepumpálni a stadionokba, de egyelőre még nem született döntés a kérdésben.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2020-08-25 08:15

Igaza van.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x