Connect with us

Hír

Egy újabb rendhagyó visszavonulás

Nemrég írtunk róla, hogy a Patriots 7. körös újonca, Dustin Woodard bejelentette, neki elég volt pár hónapnyi offseason az NFL-ből, inkább visszavonul. Hasonlóan rendhagyó módon járt a 49ers is, a három napja leigazolt Spencer Long ugyanis minden különösebb indoklás nélkül jelezte, hogy inkább befejezi (via PFT).

A 29 éves belső támadófalember 2014-ben harmadik körös pick volt, újoncként a Washingtont erősítette. Nem volt egy elit játékos, de ahhoz elég jó volt, hogy az újonc szerződése lejárta után 4 évre 28 millió dollárért aláírjon a Jetshez. A New York-i légkör azonban nem jött be neki, mindössze egy év után kivágták. Az ügynöke azonban megint alkotott, egy 3 éves, 12,6 milliós szerződést harcolt ki neki a Billstől, de Long megint csak egy évet bírt ki.

Úgy tűnik, a 49ers esetében már az egy évet sem akarta megvárni, 67 profi mérkőzéssel a háta mögött úgy döntött, visszavonul. Nem semmi döntés ez egy Super Bowl esélyes csapat potenciális tagjaként.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

– Spencer, édes kisfijam, nemmegmondtam, hogy a focsi tönkretesz?
– De, mondtad mama.
– Azt még elnéztem, hogy elmész Washingtonba, mert az mégiscsak a nemzet fővárosa. Azt is megértettem, hogy világot akarsz látni és ezért elengedtelek New Yorkba, bár megmondtam ugye, hogy nem lesz ott neked jó és csak rosszat akarnak neked ott.
– Igen, megmondtad mama.
– Aztán elmentél Buffaloba, ami legalább egy rendes csendes kisváros, de neked ott se volt jó, és most anyád háta mögött elmentél volna a melegek fővárosába, San Franciscoba, ahol a bűn az úr. Hát ezt érdemled tőled ennyi jóság és megértés után?
– Nem mama.
– Hát kit szeretsz te jobban, a focsit vagy a mamát?
– Téged szeretlek mama.
– Veszélybe akarod sodorni az anyukádat, mindenféle kovászos vírust akarsz idehozni azoktól a buzeránsoktól, hogy megöljön engem?
– Dehogy, mama!
– Akkor most szépen felhívod az ügynöködet, hogy soha többé nem focsizsol! Itthon maradsz és majd játszunk kinevetavégént és sütök neked medvét, ahogy szereted, jó?
– Igen mama, nagyon jó lesz.

Raist
Raist
Reply to  bjeela
3 years ago

De hogy jön ide a medve (kígyó meg mókus rémlik, de medve?)??? Amúgy ennyi erővel maradhatott volna a csapatnál, ha véletlenül összefutunk a medvékkel mi is megesszük őket reggelire (és ebédre és vacsira is).

bjeela
bjeela
Reply to  Raist
3 years ago

Te mit szósz bele abba, hogy mit esznek ezek?! Há nemmindegyneked? Ha esszereti, akkor eszteszi. Ők se nehezményezik, hogy te meg téfölös finomfőzeléket eszel kovászosuborkával a könnyebb emésztés elősegítésének érdekében.
Amúgy tuttommal az aranyásókat inkább ették a medvék, mint fordítva…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x