Connect with us

Hír

Idén biztos nem hosszabbít a Vikings Dalvin Cookkal

Dalvin Cook már az előszezon elején jelezte, hogy új szerződést szeretne. Ezek után rengeteg egymásnak ellentmondó hír jelent meg (holdoutolni fog, nem fog holdoutolni, mégis holdoutolni fog), aminek az lett a vége, hogy megjelent az edzőtáborban (tehát nem holdoutolt), ott viszont leült a csapat vezetőségével a hosszabbításáról tárgyalni. Az NFL Network információ szerint azonban megszakadtak a tárgyalások és a szezon végéig nem is ülnek le egymással újra a felek, vagyis a fiatal futó idén 1,3 milliós fizetéssel fog játszani.

Cook 2017-ben második körös pick volt, de az első két éve felejthetőre sikerült: csak 15 meccsen lépett pályára, 969 yardot és négy TD-t szerzett a földön. Tavaly viszont pazarul játszott, 1654 scrimmage yardot és 13 TD-t szerzett, de egyetlen jó szezon után a csapat érthető módon nem akart kiosztani egy 12+ milliós szerződést.

A futó helyzetét tovább rontja, hogy a pandémia miatt jövőre jó eséllyel csökkenni fog fizetési sapka nagysága, így nem csak a Vikings, hanem a többi csapat sem fogja két kézzel szórni a pénzt egy luxusposztra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!