Connect with us

Hír

Mahomes: Azt fogom csinálni, ami helyes az emberiség számára

Patrick Mahomes a liga egyik, ha nem a legjobb játékosa, a Chiefs arca, a valaha volt legnagyobb szerződéssel rendelkező profi sportoló. Azonban nem csak és kizárólag a foglalkozása létezik számára, emellett kiáll a számára fontos szociális ügyekért is. Támogatja és aktívan részt vesz a Black Lives Matter mozgalomban és kiáll a szociális egyenlőtlenség, a rasszizmus és a rendőrségi brutalitás ellen.

Azok számára is megvan a mondandója, akik ezért kritizálják és akik azt mondják, maradjon csak a focinál. A közösségi médiában kapott negatív kommentekkel kapcsolatban kérdezték az újságírók, és ez volt a válasza (via James Palmer):

“Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy harcoljak az emberek egyenlőségéért. Nem foglalkozok azzal, hogy negatív kommenteket kapok egyesektől, azzal foglalkozok, hogy azt tegyem, ami helyes az emberiség számára, és biztosítsam, hogy minden ember egyenlőnek érezheti magát.”

Egyértelmű, hogy a mai generáció sportolói már nem csak a saját hivatásukkal foglalkoznak, hanem ezen kívül kiállnak a számukra fontos szociális ügyekért is. Ahogy egyébként teszik más foglalkozással bíró emberek is szerte a világon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!