Connect with us

Hír

Matt LaFleur: Nincs rá garancia, de Rodgers még nagyon sokáig Packer lehet

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Aaron Rodgers nem Green Bayben fogja tölteni egész pályafutását. A remek irányító nemrég azt válaszolta a jövőjét firtató kérdésekre, hogy “mások is váltottak már csapatot korábban”, ilyen az üzlet, most pedig a főedző Matt LaFleur beszélt arról, hogy még Rodgers számára sincsenek garanciák (via TheAthletic.com).

“Most Aaron a mi kezdő irányítónk, és úgy látom, hogy nagyon sokáig itt marad. Persze az, hogy a sokáig pontosan mennyi időt jelent, azt szerintem senki sem tudja. Ebben a ligában semmire nincs garancia”

A veterán QB-t legkorábban a 2021-es szezon végén lehetne pénzügyileg vállalható módon elküldeni/elcserélni, a szerződése pedig a 2023-as szezon végéig szól. Az idén első körös Jordan Love tehát ideális esetben harmadévesként vehetné át a stafétát, vagy amennyiben Rodgers kitölti a szerződését, akkor az 5. éves opciójának évében lehetne bedobni a mély vízbe. A “sokáig” 2-4 évet takarhat, már amennyiben Love képes felnőni a feladathoz.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
2020-08-03 14:18

Jon Gruden felkészül pár elsőkörössel :D.

Gergely Nagy
Gergely Nagy
Reply to  Danika
2020-08-03 14:57

Odaadja érte Amarit és Macket. Szerintem bőven megéri

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  Danika
2020-08-04 01:01

BoB mit ad?

László
László
2020-08-03 15:26

Azért szépen készítik a terepet arra, hogy a szurkolók ne nagyon lepődjenek meg mikor Rogerst elcserélik.

camillo 7777
2020-08-03 18:00

Packers 1köre sokat ér. Ha Love gyenge lesz, akkor nagy pazarlás volt. Ha csere szint marad az sima pazarlás. Tehát leginkább akkor nyer ezzel az üzlettel a csapat, ha Rodgerset a lehetőségek szerint hamar leváltja és jól játszik. Mert addig játszana viszonylag kis pénzért.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  camillo 7777
2020-08-03 18:00

Az a bajuk, hogy hamar meg nem nagyon lehet a beragadó pénz miatt. Én még mindig nem értem, hogy pontosan mit is akar a Packers.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-08-03 19:12

Nekem eddig szimpla faszméregetésnek tűnik/ a Packers úgy hiszi hogy Rodgers mostmár nem lesz elit és így akarják megoldani. Ami nálam a hihetetlen kategória, hogy mennyire nem készültek arra, hogy a draft után mit mondjanak az embereknek. Nyilván nem mondhatják azt hogy lecseréljük ARodot azért jött Love, de az is nettó hülyeség volt hogy kijelentették akkor ő volt a legjobb elérhető játékos mikor választottak. (És még fel is cseréltek érte :”D )

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-08-03 22:57

Gondolom ugyanazt szeretnék, mint ami sikerült Brett apó korosodásakor. Igaz, valóban nagy különbség, hogy ARod 1/1 esélyes volt és nagyot csúszott, míg Love esetében még az első körben történő elvitel is kérdéses volt a draft előtt.
Nem is ezt érzem nagy hibának a Packs részéről, hanem azt hogy a későbbi körökben sem a (z általunk legfontosabbnak tartott) hiányposztokra erősítettek…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Fetyke
2020-08-04 12:43

Szóval szerinted Loveban akkora prospectet látnak? De legyen, biztos tudnak valamit, OK, megszerezték.
Viszont ezzel együtt is úgy látom, hogy idén Rodgersszel + megfelelő erősítésekkel bevállalhattak volna akár egy SB runt is, még akkor is, ha áldoztak Lovera… Így viszont várhatóan idén sem mennek sokra, azt meg nem hiszem, hogy Love jövőre (két év múlva) előáll és elkápráztat mindenkit.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2020-08-04 10:08

Ha követik a fórumot, akkor lassan bejelentkeznek csikágóba MVP Trubért, hogy elcsréljék A-Rodra. De attól tartok, nem lenne jó csere, Trubisky szerintem csak a medvéknél tudja megcsinálni a 12 gyűrűt. És ott már Rodgers is csak árnyéka lenne önmagának, mindkét karriert derékba törné egy ilyen csere.

bjeela
bjeela
Reply to  Krisztian Fekete
2020-08-04 10:43

Sosemnem kapnák meg, mert a MVP Trub a mijenk evör. Pont. Megharcoltunk érte, sokba vót, de soxorosanis megérte. Dehanemlenne MVP Trubunk, akkoris hádeminek kellene nekünk az égbedobáló hisztigép, aki csak a meccsek elejin képes teljesíteni, amikor még az ellenfél kissé álmos, dejamikor felébrednek a túloldalon, akkor meg ott retteg, hogymostmilesz, merakkormár nemmegyneki? Ugyan kérem…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x