Connect with us

Hír

Michael Thomas megcélozza a 150-et

Michael Thomas a liga egyik legjobb elkapója, aki tavaly többek között azzal vívta ki az NFL világának elismerését, hogy 149 elkapással új rekordot állított fel. Mindössze egy elkapás hiányzott neki, hogy meglegyen a bűvös 150-es határ, idén pedig egyértelműen ez az egyik fő célja.

“Komoly kihívások elé állítom magam, mivel a pozíciómból adódóan ezzel segíthetek a csapatomnak győzni. Úgy érzem, hogy már most megdönthetem a rekordomat. Nem nagyon szoktam passzokat elejteni, szóval csak konzisztensen hozni kell a formámat és élni a kínálkozó lehetőségekkel”

– mondta az elkapó egy konferenciabeszélgetésen.

Thomas újoncként 92 elkapást jegyzett, amit 104, 125 és 149 elkapás követett, tehát eddig minden évben képes volt szintet lépni (a több elkapás természetesen a yardjainak a számán is megmutatkozott, tavaly már 1725 egységet gyűjtött). Négy év után már 470 elkapásnál jár, ami a negyedik legtöbb a Saints történetében és ilyen ütemben mindössze 2-3 év kell neki, hogy megdöntse Marques Colston 711 elkapásos rekordját.

A legtöbb elkapása egyébként Jerry Rice-nak van 1549-cel. Thomas jelenleg 117,5 elkapást átlagol, így folytatva – és elnézve a lassan 37 éves Larry Fitzgerald teljesítményét – 9 szezon alatt, 36 éves korára beérheti minden idők legjobbját.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

OFF: ahhoz képest, hogy Thomas nem az a tipikusan nagydarab csávó, az a bicepsz félelmetes.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Az nem a bicepsz, hanem egy tároló rekesz az elkapott labdáknak.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Sérülés nélkül kell lejátszani 15 évet csúcsformában és akkor talán, de akkor sem biztos. Ez Jerry Rice.

camillo 7777
3 years ago

Rice számai hihetetlenek.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x