Connect with us

Hír

Nigel Bradham és Jamon Brown is lapátra került, mélyíti támadófalát a Buccaneers

A Saints kivágta a hónap elején igazolt linebackerét, Nigal Bradhamet, írja Adam Schefter. Bradham épp a héten beszélt arról, hogy milyen jó végre egy “győztes szervezet” részesének lenni (miközben az Eaglesszel Super Bowlt nyert korábban), most viszont találnia kell egy új csapatot magának. Úgy tűnik nem tudott megragadni a rotációban, pedig egyébként van olyan jó játékos, hogy valahol minimum egy jó cserének hasznos legyen. Voltak kisebb pályán kívüli gondjai korábban, de meglepő, hogy nincs csapata.


A Falcons kivágta a guard Jamon Brownt, írja Adam Schefter. Brownt tavaly három évre $18,75 milióért szerződtették a piacon és még idén is volt $4,75 millió garantált fizetése, amit most be kellett nyelnie a csapatnak. Tavaly kilenc meccsen volt kezdő, de már megvan a helyettese, hiszen tavaly az első körben draftolták Chris Lindstromot, idén pedig a harmadik körben Matt Hennessyt, így Brown már feleslegessé vált a telített poszton.


A Buccaneers leigazolta a center AQ Shipley-t, aki így Arizona után újra összeáll Bruce Arians főedzővel, írja Adam Schefter. Az utóbbi négy évből háromszor végig kezdő volt a Cardinalsban, 2018-at térdszalagszakadás miatt hagyta ki. Cserének minőségi igazolás, a kezdő posztot viszont Ryan Jensen birtokolja, aki tavaly kiváló teljesítményt nyújtott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!