Connect with us

Hír

Tyrell és Mike Williams válla is megsérült

Tyrell Williams tavaly a szezon nagy részében egy lábfejsérüléssel küzdött, idén pedig úgy néz ki, egy vállsérülés fogja hátráltatni, egész pontosan labrum szakadása van, írja Ian Rapoport. A Raiders elkapója most pár hétig pihenni fog, utána pedig állítólag megpróbál majd ezzel a sérüléssel együtt játszani. A Raiders a Panthers ellen nyitja a szezont szeptember 13-án, Williams játéka így jelenleg kérdéses. A WR-sor Williams nélkül így néz ki: Henry Ruggs, Hunter Renfrow, Zay Jones, Nelson Agholor és a harmadik körös Bryan Edwards.


Szintén vállsérülést szenvedett egy másik Williams vezetéknevű elkapó, Mike. A Chargers játékos problémája nem olyan komoly, mint Tyrellé, neki “csak” kificamodott a válla, ezzel pedig pár hétre dőlt ki, írja Ian Rapoport. A Bengals elleni szezonnyitóra neki is kérdéses lehet a játéka. Williams tavaly nyújtotta legjobbját, átlépte az 1000 yardos határt is, most negyedik évére készül. Ha nem tud pályára lépni az első körben, akkor Keenan Allen mellett Darius Jenningsnek, Joe Reednek vagy KJ Hillnek kell átvennie a feladatokat.


A Saints IR-re tette Johnson Bademosit, akit szűk két hete aktiváltak a PUP listáról, tehát akkor átment egy fizikai felmérőn. Azt nem tudni, milyen sérülése van, de Luke Johnson információi szerint az utóbbi három edzést már kiülte.


A Broncosnál IR-re került Justin Strnad, a csapat ötödik körös linebackere, miután műteni kell a csuklóját, írja Mike Klis. Nem áll jól a Broncos linebackerekkel, ugyanis Todd Davis is megsérült nemrég, neki több hetet ki kell hagynia.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x