Connect with us

Hír

Randy Gregory elégedetlen a tökölő NFL-lel

Randy Gregory ismét vissza szeretne térni a pályára és elmondása szerint mindent meg is tett ezért. A liga azonban nem kifejezetten partner ebben, így a fiatal pass rusher Antonio Brown példáját követve nyilvánosan sürgeti meg az NFL-t, hogy most már ideje lenne dönteni.

“Nagyon hiányzik a foci. Mindent megtettem, amit kértek tőlem, fizikailag, mentálisan és érzelmileg is nagyszerű formában vagyok. Ennek ellenére sehol nem tart a visszatérésem, ugyanis az NFL a pandémiára hivatkozva nem végzi el a szükséges teszteket. Hónapok óta készen állok a játékra és a tesztekre, de nem történt semmi”

– áll a védő közleményében.

Gregory negyedik eltiltását tölti tiltott szerek használata miatt, emiatt az NFL folyamatosan teszteli, hogy tényleg tiszta-e. Legalábbis tesztelnie kellene, a PFT információ szerint ugyanis a liga egyszer sem tesztelte a védőt az elmúlt fél évben, ami érthetően bosszantja a játékost.

Gregoryt 2015-ben draftolta a Cowboys a második körben, de mindössze 28 meccsen tudott pályára lépni, ebből csak egyszer volt kezdő, legutóbb pedig a 2018-as szezonban lépett pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!