Connect with us

Hír

Randy Gregory elégedetlen a tökölő NFL-lel

Randy Gregory ismét vissza szeretne térni a pályára és elmondása szerint mindent meg is tett ezért. A liga azonban nem kifejezetten partner ebben, így a fiatal pass rusher Antonio Brown példáját követve nyilvánosan sürgeti meg az NFL-t, hogy most már ideje lenne dönteni.

“Nagyon hiányzik a foci. Mindent megtettem, amit kértek tőlem, fizikailag, mentálisan és érzelmileg is nagyszerű formában vagyok. Ennek ellenére sehol nem tart a visszatérésem, ugyanis az NFL a pandémiára hivatkozva nem végzi el a szükséges teszteket. Hónapok óta készen állok a játékra és a tesztekre, de nem történt semmi”

– áll a védő közleményében.

Gregory negyedik eltiltását tölti tiltott szerek használata miatt, emiatt az NFL folyamatosan teszteli, hogy tényleg tiszta-e. Legalábbis tesztelnie kellene, a PFT információ szerint ugyanis a liga egyszer sem tesztelte a védőt az elmúlt fél évben, ami érthetően bosszantja a játékost.

Gregoryt 2015-ben draftolta a Cowboys a második körben, de mindössze 28 meccsen tudott pályára lépni, ebből csak egyszer volt kezdő, legutóbb pedig a 2018-as szezonban lépett pályára.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
2020-08-06 08:10

mondjuk ennyi eltiltás után nem tudom miért neki áll feljebb :D

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  katonadani
2020-08-06 09:26

Szerintem alapvetően igaza van. Vagy tiltsa el örökre a liga és akkor más meló után néz, vagy járjon el rendesen a saját protokolja szerint, de kiszámíthatóan. Nem szabadna egy ekkora szervezetnek bizonytalanságban tartani a játékosait.

katonadani
Reply to  Gáspár Bollók
2020-08-06 09:43

határozatlan idejű eltiltást kapott (aminél “nagyobbat” lehet kiszabni), tehát az NFL-nek semmi kötelessége őt visszaengedni vagy bármi ilyesmi

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  katonadani
2020-08-06 10:23

Ezt értem, csak pont ilyen eltiltást nem illene szerintem adni. Tiltsák el örökre, az tiszta sor, vagy mondják meg mennyi az annyi és mi a feltétele. Ez kicsit olyan, mintha a bíróság határozatlan időre ültetne le valakit.

bjeela
bjeela
Reply to  katonadani
2020-08-06 15:38

Nem kötelességről van szó, hanem jogszerűségről. Az NFL már nem először szarik a hatályos jogrendre, most éppen ezzel a határozatlan idővel. Ez hatalommal való visszaélés. Vagy mond egy tól-ig büntit, és akkor a ficere eldöntheti, hogy vár, vagy sem és új életet kezd, vagy eltiltja, és akkor túl van tárgyalva. De ezzel kiszolgáltatott helyzetbe ránt egy embert, aki a szakképzettségénél fogva függ az NFL-től. És most ne gyöjjünk azzal, hogy mennnyen ejurópába jáccani…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2020-08-06 16:36

“…ezzel kiszolgáltatott helyzetbe ránt egy embert, aki a szakképzettségénél fogva függ az NFL-től.”
Ugye-ugye! Az egyetemen nem csak focizni kellett volna, hanem tanulni is…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-08-06 17:35

Ne légy gonosz. Ezek a kölykök nem azért jutottak az egyetemre, hogy tanuljanak és ezt nem csak hogy nem várják el tőlük, de tulajdonképpen nem is jut rá számottevő idejük. De ettől még igaz, hogy ha egy csepp eszük lenne, akkor igen könnyen kiszámítható, hogy a sokezerből alig párszáz jut be a profi ligába és azok sem keresik gennyesre magukat, ergo tanulni logikusabb és hasznosabb befektetés. De ők profi karrierre vágynak és ezért tesznek meg mindent, használják fel az összes szabadidejüket is. No, meg azért, hogy gerincrevágják az egyetem összes valamirevaló csaját… A következmény meg az, hogy laposföldhívő agyhalottak lesznek(tisztelet a kivételnek).

camillo 7777
Reply to  bjeela
2020-08-08 06:45

Jaj már megint a lapos földet bántjátok. 🤔

bjeela
bjeela
Reply to  camillo 7777
2020-08-08 07:22

Ellenkezőleg, engem azok a dimbek-dombok zavarnak, amikre állandóan fel kell kaptatni, ha épp útba esnek. Rohadt fárasztók…

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-08-06 09:26

Majd ha lesz alkalmazottad, akkor rájössz, hogy azok olyanok, hogy mindig nekik áll feljebb. :D

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-08-06 15:37

Én voltam ez is, az is. Azt kell tudomásul venni, hogy a vállalkozó – nomen est omen – vállalja a kockázatot, aminek eredményeként neki ha bejön az üzlet, akkor többet keres kevesebb energiabefektetéssel, míg a munkavállaló egy szerződésben meghatározott keretet kap, azt jónapot. Nincs semmi különösebb motivációja atekintetben, hogy a vállalkozás egészét vegye figyelembe, ő a szerződése alapján csak részfeladatokban érdekelt és azért vállal felelősséget. Pont. Ennél többet nem is várhatsz el tőle. Magasról szarik arra, hogy neked mi a fontos, ő a dolgát elvégzi a szerződése szerint, aztán tessék őt békén hagyni. Ezen ösztönzőkkel lehet változtatni, de nehéz ügy. Volt benne részem… Ezen felül arcátlanul elvárja, hogy te is teljesítsd a szerződésben vállalt kötelezettségeidet. A pimasz…

Ami az akut esetet illeti a gond az, hogy az NFL olyan saját büntetési struktúrát alkalmaz, ami alapvetően az amerikai és a nemzetközi jogokkal ellentétes, mivel a “határozatlan idejű eltiltás” teljesen abszurd. A jog tól-ig terjedő büntetéseket ismer, amihez igazodhat az elkövető. Ezen felül az NFL-nek is van kötelessége, mert ha arról is szól a büntetés, hogy őt ellenőrzi a liga, akkor ellenőrizze és ne hagyja a fenébe fél éven át és tartsa bizonytalanságban. Ez unfair. Kapjon egy határozott büntit és ellenőrizzék rendszeresen. Vagy ha túl nagy a rizikó a fickóval, akkor rúgják ki a fenébe és halaggyunk tovább.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2020-08-06 16:44

Hát, ha az alkalmazottak többsége olyan kis kedves és a (munka)szerződését betartó lenne, mint ahogyan lefestetted, akkor nagyon sok vállalkozónak és főnöknek lenne jóval alacsonyabb a vérnyomása a jelenleginél. :)
Másrészt nézzük kicsit más szemszögből a dolgokat. 4-szer tiltották el dopping miatt. A világ legtöbb sportágában már a második eset után (de a harmadik után mindenképpen) örökös eltiltást kapna, nem csak játékosként, de a sportág közelébe sem kerülhetne semmilyen más módon sem. Azért nehogy mér az NFL legyen a szemét, hogy még nem csapta rá az ajtót és azt mondja, hogy elképzelhető, hogy ad még neki esélyt.
Ráadásul az elmúlt fél év legnagyobb részében Covid járvány volt. Tudomásul kell venni, hogy most kicsit máshogy, lassabban mennek a dolgok. Én is több mint egy hónapja szeretnék időpontot kérni járóbeteg szakrendelésre, eddig még nem sikerült (telefonos rendelés van, csak a telefont meg nem veszik fel)… Most ilyen világot élünk…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-08-06 17:48

Az NFL jólfelfogott(üzleti) érdeke, hogy ne legyen botrány, ergo következetesen tussolja/bagatellizálja el az ilyen és ehhez hasonló ügyeket, ezért is kap fűfavirág 12412152461512-adik esélyt, leszámítva a gyilkosokat/erőszaktevőket. Ebben az esetben sincs ez másként. Az NFL csak ezért foglalkozik az üggyel, mert napvilágra került, különben a lehető legmagasabbról leszarná, hogy melyik játékosa mit csinál és mennyi cucc van benne. És most nem kezdeném el sorolni Favre gyógyszerfüggőségét, LTaylor kokain és jobbára mindenféle drog és alkoholfüggőségét, vagy épp a Manziel gyerek berúgásait, etc, etc. Az NFL hozzáállása ezekhez olyan, mint a hosszú távra tervező okos házastárs viselkedése: amit nem tudok, az nincs. ;)

Az meg satnya érv, hogy a Covid miatt nem ellenőrizte a ficerét a liga. Nemáááá, hogy a ligát és a hozzá tartozó orvosi gárdát a közegészégügyi ellátáshoz mérd, mert rögvest összecsinálom magam a röhögéstől! :D

Fetyke, tudod, hogy kajollak, de ez kétoldalú felelősségű eset és ezt neked is látni kell. A madárfejű lajcsika bűzlik a gondtól és én már rég hazaküldtem volna az édesanyukájához, hogy kezdjen új életet, mert ez láthatóan nem neki való, de az NFL másként gondolja, ezért húzza az időt, hogy hátha elfelejtik a dolgokat a médiánál és akkor játszhat megint a srác. Csak ez így sehogysem korrekt és pláne nem erkölcsös, hogy a jogszerűséget már ne is emlegessük.

Ja, és rohadtul nem aszondtam, hogy minden munkavállaló jogkövető és a szerződésben lefektetettek teljes körű betartásában jeleskedik, de hogy a szerződésén túl egynagylófaxt sem hajlandó tenni, az szentség. Szal ne keverjük a dolgokat és ne adj a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam. ;)

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x