Connect with us

Hír

Stefon Diggs emelést kapott és nem tervezi kiülni a szezont

A Bills idén megszerzett elkapója, Stefon Diggs azt nyilatkozta szerdán a riportereknek, hogy nem akar új szerződést. Mint kiderült, ez nem meglepő, ugyanis Mike Garafolo információ szerint már kapott egyet.

Diggs a 2020-as szezonra kapott egy 3,3 millió dolláros emelést, cserébe 2021-ben 300 ezer dollárral, 2022-ben és 2023-ban pedig összesen 2,88 millióval csökken a fizetése. Tehát effektíve nem keres többet, viszont kapott egy kis előleget, illetve a 2021-es alapfizetéséből 7,7 milliót garantálttá tett a csapat.

Az elkapót egy elsőkörös pickért cserébe szerezte meg a Bills a Vikingstól, akinek így a következő évekre nem volt garantált tartalom a szerződésében, vagyis a csapat bármikor elküldhette volna. Ez elég stresszes helyzet a játékosoknak, így a Bills nyugtató jelleggel kissé megtámogatta az offense legnagyobb sztárját, aki egyébként meg is változtatta a véleményét a lehetséges opt outról arra, hogy egész biztosan játszani fog idén.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RA7
RA7
3 years ago

Miért nem volt garantált tartalom a szerződésében? mert ilyenkor a garantált tartalmat a Vikings fizette DM-ként?

katonadani
Reply to  RA7
3 years ago

így van

RA7
RA7
Reply to  katonadani
3 years ago

Ha úgy nézzük kapott 9 milliót a Vikingstől halott pénz gyanánt.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

“vagyis a csapat bármikor elküldhette volna. Ez elég stresszes helyzet a játékosoknak,”

Tekintve, hogy a Bills egy 1.kört adott érte pontosan tudja Diggs is, hogy ha már ennyit kiadtak érte nem fogják elküldeni, garantált tartalmak hiánya ide vagy oda.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x