Connect with us

Hír

Rodney Gunter is visszavonul, de ő egészségügyi okokból

Egy kisebb visszavonulási hullámnak lehetünk szemtanúi. Azok után, hogy a Patriots 7. körös újonca, Dustin Woodard és a 49ers pár napja leigazolt guardja, Spencer Long szögre akasztotta a sisakját, Rodney Gunter is bejelentette a visszavonulását. Azonban előbbi kettővel ellentétben Gunternek erre jó oka volt, miután szívbetegséget diagnosztizáltak nála.

“Az elmúlt három hét nagyon nehéz volt: látni, ahogy az álmaim a szemem előtt semmivé foszlanak. Több szívspecialistánál is jártam, és az orvosok véleménye az volt, hogy amennyiben folytatom a futballt, megrepedhet vagy akár el is szakadhat az aortám. Ez vagy azonnali halált, vagy súlyos sztrókot okozna. A műtét is csak 50-50 százalékos eséllyel kecsegtet, ráadásul én jelenleg nem is vagyok olyan állapotban, hogy műteni lehessen. Így jelenleg nem tudok sem játszani, sem kés alá feküdni, muszáj vagyok várni. Mindezek fényében a legjobb döntés, amit a saját és a családom érdekében meghozhatok az, ha visszavonulok”

– írta közleményében a játékos, aki külön megköszönte a Jaguarsnak, hogy lehetőséget adott neki.

A 28 éves védő 4. körös pick volt 2015-ben, a Cardinals választotta ki. Öt évet töltött Arizonában, majd idén 3 évre 18 millió dollárért aláírt a Jaguarshoz. A szerződéséből 11,5 millió dollár garantált volt, amiből 4,25 millió dollárt megkapott aláírási bónuszként.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2020-08-18 20:39

Vajon mennyit kérnek tőle vissza?
Ez nem a Jags éve.
Gunternek hosszú egészséges életet.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x