Connect with us

Hír

Rövidhírek az elmúlt két napból

Sok kisebb dolog történt a ligában tegnap és tegnapelőtt, ezeket gyűjtöttük most össze egy csokorba. 

Todd Davist, a Broncos linebackerét kiskocsin kellett levinni az edzésről, Tom Pelissero információi szerint vádlisérülés miatt 2-3 hetet ki kell hagynia. Alexander Johnson, Josey Jewell és az ötödik körös Justin Strnad opció még belső linebacker poszton.

A Patriots próbajátékra hívta a rúgó Nick Folkot, akit várhatóan le is igazol majd a gárda, írja Ian Rapoport. Jelenleg az újonc Justin Rohrwasser az egyetlen kicker a Pats edzőtáborában. A 35 éves Folk tavaly 14/17 mezőnygólt és 12/12 extra pontot értékesített New Englandben.

További rúgóhír, hogy a Bears várhatóan leigazolja Cairo Santost, írja Adam Schefter. Eddy Pineiróval küzdhet majd az állásért.

A Jaguars szűk két hete igazolta le a védőfalember Josh Maurót, akit most Michael DiRocco információi szerint eltiltottak öt mérkőzésre teljesítménynövelő szerek használata miatt. Ez már a második vétsége volt a játékosnak.

Mindeközben a Seahawks centerét, Kyle Fullert is elmeszelte a liga tiltott szerek használata miatt (őt két meccsre), jelentette be a csapat. Szintén Seahawksszal kapcsolatos hír, hogy a csapat védőfalemberét, Branden Jacksont úgy kiütötték az edzésen, hogy eszméletét vesztette, így kórházba is kellett szállítani, írja a Seattle Times.

A Washington Football Team a csapat hivatalos tájékoztatása alapján leigazolta a korábbi elsőkörös guardot, Joshua Garnettet, mindeközben pedig kivágta a draftolatlan újonc tight end Thaddeus Mosst, a Hall of Famer Randy Moss fiát.

Josh Norman térdín-sérülést szenvedett, így egyelőre határozatlan időre a partvonal mellé került, írja a Buffalo News. Norman idén írt alá a Billshez $6 millióért.

A linebacker Kyle Emanuel tavaly áprilisban bejelentette visszavonulását, most viszont újra játszani szeretne és alá is írt a Raidershöz, írja Tom Pelissero. Emmanuel 2015-ben ötödik körös választott volt és négy évet húzott le a Chargersben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!