Connect with us

Hír

Rövidhírek vasárnapra

Rövidhíreink következnek.

Ugyan az NFL és az NFLPA korábban megegyeztek, hogy a koronavírus miatt megváltoztatott CBA aláírásától számított 7 napig lehet majd a szezon kiülése mellett dönteni, ezt a dokumentumot még mindig nem sikerült véglegesíteni, az NFL pedig szeretné ezt az időtartamot csökkenteni és már most kedd-szerdára előrehozni a határidőt. Várhatóan ez meg is fog történni – írja Adam Schefter.


A Chargers főedzője, Anthony Lynn elmondta, hogy valószínűleg Tyrod Taylor lesz a csapat kezdő irányítója az első héten. Ez persze nem meglepő, a rövid holtszezon miatt hátrányban vannak az újoncok, Justin Herbertre pedig egyébként is ráfér a tanulás még. Az persze várható, hogy Herbert is be fog állni idén, akár ugyanúgy, mint Baker Mayfield a Brownsban, aki a negyedik héten vette át a veterán helyét.

Szintén Chargersszel kapcsolatos hír, hogy a 80 főre való keretszűkítés közben a gárda kivágta Andre Pattont, akiről többen úgy gondolták, megnyerheti a kezdő slot elkapó pozíciót.


Rich Cimini információi szerint a New York Jets továbbra sem érdeklődik Jadeveon Clowney iránt. Az ötlet annak kapcsán merült fel, hogy a frissen Jetsbe cserélt Bradley McDougald eljátszott a gondolattal, hogy milyen jó lenne ismét Clowney-val játszani (mint tavaly a Seahawksban), és állítólag a pass rushernek is tetszett az ötlet.


A New York Giants két évre $6,825 millióért (ösztönzőkkel együtt $10,325 millióért) hosszabbított a támadófalember Nick Gatesszel – írja Mike Garafolo. A 2018-ban draftolatlan játékos újonc évét IR-en töltötte, tavaly pedig három mérkőzésen volt kezdő.


A Cowboys kivágta a rúgó Kai Forbathot, aki tavaly 10/10 volt mezőnygóloknál és 10/10 extra pontoknál is a Dallas színeiben. A helyét Greg Zuerlein veszi át, akit idén igazolt az együttes három évre $7,5 millióért.


A Saints PUP (Phisically Unable to Perform) listára tette Kiko Alonso linebacert és Johnson Bademosi cornerbacket/special teamert. Előbbi a rájátszásban szakította el a keresztszalagját, utóbbi lábfejsérülés miatt került IR-re a szezon végén. A PUP listáról bármikor vissza lehet őket hozni, amint átmennek az orvosi vizsgálatokon, viszont ha az alapszakasz kezdetére is ezen maradnak, akkor ki kell hagyniuk 6 meccset.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!