Connect with us

Hír

Szombat reggeli rövidhírek

Szombat reggeli rövidhíreink következnek (via PFT). 

Az NFL három mérkőzésre eltiltotta a Lions safetyjét, Jayron Kearse-t, mivel vétett a tiltott szerekkel kapcsolatos szabályzattal szemben. Az edzőtáborban részt vehet, azonban az alapszakasz kezdetével távoznia kell új csapatától. A Vikingst elhagyó játékos egy évre írt alá Detroitba, elsősorban a speciális egységben hasznos.


A Billsnél sérülést szenvedett a kezdő jobb oldali guard, Jon Feliciano, és meg is kellett műteni a mellizmát. Ez általában több hónapnyi rehabilitációval jár, így akár a teljes szezont is kihagyhatja – de az biztos, hogy jó ideig nem áll majd a csapata rendelkezésére.


A PAC-12 bejelentette, hogy csak konferencián belüli mérkőzéseket rendeznek idén és a szezon kezdetét is kitolják szeptember 19-re. A bye weekeket is úgy alakítják ki a 10 meccses szezonban, hogy az esetleges elmaradt meccseket pótolni lehessen. A konferencia döntőjét egyébként majd Las Vegasban rendezik a Raiders új stadionjában.


A Chiefs PUP (Phisically Unable to Perform) listára tette a safety Juan Thornhillt és a támadófalember Martinas Rankint is. Előbbi az alapszakasz utolsó fordulójában szakította el térdkeresztszalagját, utóbbi novemberben került sérültlistára a térdkalácsa miatt. A PUP listáról bármikor lekerülhetnek, amit átmennek egy orvosi vizsgálaton. Ha az alapszakasz kezdetén is rajta maradnak, akkor ki kell hagyniuk hat mérkőzést.


A Texans szintén PUP listára tett két játékost a cornerback Gareon Conley és a linebacker Dylan Cole személyében. Előbbi bokaműtéten esett át, utóbbi térdszalagszakadást szenvedett korábban.


A Jetsnél is PUP listára kerültek ketten: a csereirányító Joe Flacco és a linebacker Avery Williamson. Előbbinek nyakműtéte volt tavaly még a Broncos színeiben, utóbbi a teljes szezont kihagyta térdszalagszakadás miatt.


A Broncos kivágta Jeff Heuerman tight endet. Nem meglepő lépés, ugyanis Noah Fant tavalyi draftolása után idén a csapat leigazolta Nick Vannettet a posztra, illetve draftolta még Albert Okwuegbunamot, így nem maradt hely minden tight endnek. Heuerman öt szezon alatt 63 elkapást, 678 yardot és 5 TD-t szerzett.


A Raiders várhatóan leigazolja a futó Jeremy Hillt, aki 2018 óta nem játszott az NFL-ben. A korábbi második körös játékos négy évet húzott le a Bengalsnál, majd egy évet a Patriotsnál töltött.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x