Connect with us

Hír

Tovább erősítené a védőfalát a 49ers

A 49ers védőfala az egyik, ha nem a legjobb az egész ligában, de Ian Rapoport és Adam Schefter információi szerint tovább erősítené az egységet a gárda: a korábbi 1/5-ös Ziggy Ansah és a korábbi 1/3-as Dion Jordan is próbajátékra (és COVID-teszre) érkezett San Franciscóba.

Ansah a Lions elsőköröse volt 2013-ban. Óriási tehetség volt, karrierje első három szezonjában 30 sacket gyűjtött, de a folyamatos sérülések miatt nem tudott konzisztensen jól teljesíteni. Emiatt sem a Lionstől, sem más csapattól nem kapott hosszú távú szerződést: a detroiti csapat franchise taget tett rá az újonc szerződése lejárta után, a Seahawks pedig egy egyéves szerződéssel kínálta meg tavaly. Az elmúlt két szezonban mindössze 18 meccsen lépett pályára és 6,5 sacket szerzett.

Dion Jordan szintén 2013-ban lett kiválasztva, vele a Dolphins égett meg. Újoncként 16 meccsen játszott és két sacket szerzett, a következő szezonban 10 mérkőzésen egy zsákolás volt a mérlege. Többször is eltiltották, a sérülésekkel is hadilábon állt, 2015 és 2017 között csak ötször lépett pályára. Tavaly a Raidersnél próbálkozott, hét meccsen két sacket szerzett.

UPDATE: Ian Rapoport információi szerint várhatóan a 49ers leigazolja Dion Jordant.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!