Connect with us

Hír

A Lions aktiválta Matt Staffordot a COVID-IR-ről, fals pozitív tesztje volt

A Lions vasárnap tette COVID-IR-re Matt Staffordot, de a kiváló irányító kedden már le is került a listáról, jelentette be közleményében a csapat. Mint kiderült, fals pozitív volt az egyik tesztje.

“A fals pozitív teszt után az NFL/NFLPA protokolljának megfelelően Matthew-t addig elkülönítettük a többiektől, amíg két negatív tesztet nem produkált. A teszteredményei a következőek voltak: negatív, negatív, fals pozitív, majd a következő három teszt egyaránt negatív volt. Hogy egyértelműek legyünk: Matthew-nak nincs és soha nem is volt COVID-19 fertőzése. Sőt, Matthew egész családja le lett tesztelve és mindenki negatív tesztet produkált”

– áll a csapat hivatalos közleményében.

Staffordot és a többi játékost is többször le kell tesztelni, mielőtt részt vehetne az edzőtáborban. Ennek a folyamatnak volt a része a harmadik – mint később kiderült – fals pozitív teszt, ami miatt el kellet különíteni a többiektől.

Ez jó hír a játékosnak és a csapatnak is, ugyanakkor a szezon során feltehetően okoznak majd problémát a fals pozitív tesztek, amikor 1-1 sztárnak emiatt kell kihagynia meccseket. Bár ez még mindig jobb, mint ha valaki fals negatív teszttel megfertőzné a többieket.

Stafford felesége egyébként nagyon kiakadt az NFL-re a fals pozitív teszt miatt, mondván hogy rémálom volt ez az utóbbi pár nap. Azt hitték, mind megfertőződtek, és még a fals pozitív teszt kiderülése után sem mehettek a gyerekei iskolába, a játszótérről kiebrudalták őket, ő pedig még bevásárolni sem mehetett el anélkül, hogy be ne szóltak volna neki, hogy veszélyezteti a társait.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások