Connect with us

Hír

TRADE: A Raiders megszerezte Raekwon McMillant a Dolphinstól

A Miami Herald írta meg, hogy a Raiders megállapodott a Dolphinsszal Raekwon McMillan elcseréléséről. A Las Vegas egy 2021-es negyedik körös picket ad fiatal linebackerért és egy 2021-es 5. körös pickért cserébe. A védő idén lépett újonc szerződése utolsó évébe, mindössze 1,1 millió dollárt fog keresni.

Raekwon McMillan 2017-ben 2. körös pick volt, de újoncként egy meccsen sem játszott sérülés miatt. Az elmúlt két évben viszont 29 mérkőzésen lépett pályára, 160 tackle-t, két fumble-t és két leütött passzt jegyzett. Túlzás lenne azt állítani, hogy megfelelt az elvárásoknak, passz ellen ugyanis botrányos volt (87,5 százalékos passzpontosságot, 6 TD-t és 143,9-es passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak), de futás ellen képes volt jó játékra.

McMillan érkezésével a Raiders teljesen rendbe tette a posztot, Nick Kwiatkoskival és Cory Littletonnal kiegészülve a liga egyik legjobb LB-sora játszik jelenleg Las Vegasban.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
baglacko
baglacko
3 years ago

Jerome Baker a következő aki el fog hullani. Ezek ketten egyetem óta nagy cimborák, együtt játszottak az Ohio State-en. Baker meg for borulni hogy elveszítette a kiskomát :( :D

acsdav2
acsdav2
3 years ago

“McMillan érkezésével a Raiders teljesen rendbe tette a posztot, Nick Kwiatkoskival és Cory Littletonnal kiegészülve a liga egyik legjobb LB-sora játszik jelenleg Las Vegasban.”

Fetyke, a Hawks,Steelers és Buccs szurkolók egy kicsit meglepődtek ezen a kijelentésen. :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
3 years ago

ÁÁÁ! Már meg sem lepődöm. :)
Ráadásul 5.-ként még mindig az egyik legjobb sor lennének. :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x