Connect with us

Hír

A Ravensnél abban bíznak, hogy DeShon Elliott át tudja venni Earl Thomas helyét

A Ravens továbblépett, és Earl Thomas kivágása után megpróbálja betölteni az űrt, méghozzá a harmadéves DeShon Elliottal, aki így bő két héttel a szezon kezdete előtt lépett elő a kezdő pozícióba. Így nagy a teher a vállán, ráadásul nem akárkinek a helyét kell átvennie, hanem a liga egyik legjobb free safetyjének.

Elliott 2018-ban harmadik körös játékos volt, de meggyűlt a baja a sérülésekkel: újonc előszezonjában eltört az alkarja, így egyből IR-re került, tavaly pedig hat meccsen lépett pályára, hat tackle-t és egy levédekezett passzt mutatott be, majd a térde miatt kellett sérültlistára tenni. Idén azt reméli ő is és a csapat is, hogy sikerül megfordítani a szerencséjét.

“Tisztelem Earlt és a játékát, de nem aggódom miatta, csak magammal foglalkozom és azzal, hogy én miben tudom segíteni a csapatom és a társaim. Tudom, hogy meg fogom csinálni a játékokat és bármit is kell ezekhez tennem, megteszem. Akár nyolc pick, akár tíz pick, akár nulla pick… bármi is kell a csapatnak, hogy sikeres legyen és elérje a céljait. Engem csak ez érdekel.”

– mondta Elliott az ESPN-nek.

Elliott rendkívül magabiztos, néha talán túl magabiztos is, jegyzi meg a Ravens passzvédelemért felelős koordinátora, Chris Hewitt. A safetynek egyébként egy Joker tetoválás van az alkarján és elmondása szerint ő pont olyan, mint a Joker. Sosem tudni, mi fog vele történni, őrült, vad dolgokat csinál, de elvégzi a dolgát. Lehet, hogy nem épp egy ilyen kiszámíthatatlan játékosra van szüksége a Ravensnek safety poszton, de majd meglátjuk. Mindenesetre John Harbaugh főedző is arról beszélt, hogy megbíznak Elliottban, hogy át tudja venni Earl Thomas helyét az elit védelemben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások