Connect with us

Hír

A Ravensnél abban bíznak, hogy DeShon Elliott át tudja venni Earl Thomas helyét

A Ravens továbblépett, és Earl Thomas kivágása után megpróbálja betölteni az űrt, méghozzá a harmadéves DeShon Elliottal, aki így bő két héttel a szezon kezdete előtt lépett elő a kezdő pozícióba. Így nagy a teher a vállán, ráadásul nem akárkinek a helyét kell átvennie, hanem a liga egyik legjobb free safetyjének.

Elliott 2018-ban harmadik körös játékos volt, de meggyűlt a baja a sérülésekkel: újonc előszezonjában eltört az alkarja, így egyből IR-re került, tavaly pedig hat meccsen lépett pályára, hat tackle-t és egy levédekezett passzt mutatott be, majd a térde miatt kellett sérültlistára tenni. Idén azt reméli ő is és a csapat is, hogy sikerül megfordítani a szerencséjét.

“Tisztelem Earlt és a játékát, de nem aggódom miatta, csak magammal foglalkozom és azzal, hogy én miben tudom segíteni a csapatom és a társaim. Tudom, hogy meg fogom csinálni a játékokat és bármit is kell ezekhez tennem, megteszem. Akár nyolc pick, akár tíz pick, akár nulla pick… bármi is kell a csapatnak, hogy sikeres legyen és elérje a céljait. Engem csak ez érdekel.”

– mondta Elliott az ESPN-nek.

Elliott rendkívül magabiztos, néha talán túl magabiztos is, jegyzi meg a Ravens passzvédelemért felelős koordinátora, Chris Hewitt. A safetynek egyébként egy Joker tetoválás van az alkarján és elmondása szerint ő pont olyan, mint a Joker. Sosem tudni, mi fog vele történni, őrült, vad dolgokat csinál, de elvégzi a dolgát. Lehet, hogy nem épp egy ilyen kiszámíthatatlan játékosra van szüksége a Ravensnek safety poszton, de majd meglátjuk. Mindenesetre John Harbaugh főedző is arról beszélt, hogy megbíznak Elliottban, hogy át tudja venni Earl Thomas helyét az elit védelemben.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
2020-08-29 12:49

Elliott-ot ùjonc kora òta figyeltem( sőt màr a Texasban is), mert elèg szimpatikus sràcnak tartottam, szoval örülök hogy kezdő lesz.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-08-29 14:32

Szóljanak Ed Reednek, annyira biztos nem elfoglalt, hátha vállal pár meccset.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-08-29 15:21

Lehet EThez képest előrelépés lenne ;)

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-08-30 00:40

Okés, csak arra a kis időre valaki fogja meg a botját…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-08-30 10:08

A botra szükség van, azzal kapja el a receivereket :)comment image

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-08-30 10:16

Peeerszeee és a pulira is, meg a subára.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x