Connect with us

Hír

Újabb Jaguars-védőfalember vonul vissza, Dez Bryant a Ravensnél próbálkozik

A Jaguars az utóbbi pár hétben a negyedik védőfalemberét is elvesztette visszavonulás / opt out miatt. Al Woods és Lerentee McCray a pandémia miatt döntött a szezon kiülése mellett, egy napja pedig Rodney Gunter jelentette be, hogy szívproblémák miatt kénytelen visszavonulni. Most pedig Aaron Lynch döntött a visszavonulás mellett – azt nem tudni, hogy a koronavírus áll-e a dolog hátterében, de önkéntes lépésről van szó, írja Adam Schefter.

A 2014-es drafton ötödik körben kiválasztott játékos korábban a 49ers és a Bears csapataiban fordult meg és idén írt alá a Jaguarshoz egy évre $1 millióért. Karrierjében 20 sacket szerzett, idén rotációs szerepre számíthatott Jacksonville-ben.


Mindeközben Dez Bryant ismét szeretne visszatérni és Tom Pelissero információi szerint az elkapó a héten Baltimore-ba látogat próbajátékra. Dez 2017 óta nem lépett pályára az NFL-ben, 2018-ban még leszerződött a szezon végén a Saintsszel, de egyből az első edzésen elszakadt az Achillese, így nem tudott játszani egy meccsen sem.

Idén Dak Prescottal és Patrick Mahomesszel is edzett együtt a holtszezonban, és azt mondja, komolyan gondolja a visszatérést. Bryant 531 elkapást, 7459 elkapott yardot és 73 TD-t tudott felmutatni dallasi nyolc éve alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!