Connect with us

Hír

A tampai időjárás “szétrúgja Gronk seggét”

Rob Gronkowski eddig nagyon jó benyomást tett a Buccaneersnél, a játékostársak áradoznak, hogy milyen jó vele együtt edzeni és milyen sokat tanulhatnak tőle, az edzők pedig dicsérik a hozzáállását és hogy milyen gyorsan megtanulta a támadósort. De még a nagy Gronknak is akadnak nehézségei, Bruce Arians főedző szerint konkrétan az, hogy a floridai időjáráshoz nincs még hozzászokva a szervezete, az ottani páratartalomhoz nincs elég jó formában.

“Valószínűleg most New England formában van, de nincs még Florida formában. A páratartalom és a hőség elég szépen szétrúgja a seggét, ez nagyon más környezet itt. Ha New Englandben edzel és aztán lejössz ide, nagyon más a helyzet. Jót nevettünk ezen ma, szerintem még sosem izzadt le ennyire életében. Kell egy kis idő, hogy valaki floridai formába kerüljön, de ha arról beszélünk, hogy készen áll-e a mérkőzésekre, akkor egyértelműen igen a válasz”

– mondta Arians, via PewterReport.com.

Gronk tehát a jelek szerint visszatért már a korábbi formájához és feltételezhetjük, hogy ő fogja a snapek nagy részét kapni a tight endek közt – mellette OJ Howard és Cameron Brate is komoly szerepre számíthat egyébként, főleg ha tényleg a 12 personnel lesz a Buccaneers elsődleges felállása, ahogy azt már korábban Arians mondta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!