Connect with us

Hír

A tampai időjárás “szétrúgja Gronk seggét”

Rob Gronkowski eddig nagyon jó benyomást tett a Buccaneersnél, a játékostársak áradoznak, hogy milyen jó vele együtt edzeni és milyen sokat tanulhatnak tőle, az edzők pedig dicsérik a hozzáállását és hogy milyen gyorsan megtanulta a támadósort. De még a nagy Gronknak is akadnak nehézségei, Bruce Arians főedző szerint konkrétan az, hogy a floridai időjáráshoz nincs még hozzászokva a szervezete, az ottani páratartalomhoz nincs elég jó formában.

“Valószínűleg most New England formában van, de nincs még Florida formában. A páratartalom és a hőség elég szépen szétrúgja a seggét, ez nagyon más környezet itt. Ha New Englandben edzel és aztán lejössz ide, nagyon más a helyzet. Jót nevettünk ezen ma, szerintem még sosem izzadt le ennyire életében. Kell egy kis idő, hogy valaki floridai formába kerüljön, de ha arról beszélünk, hogy készen áll-e a mérkőzésekre, akkor egyértelműen igen a válasz”

– mondta Arians, via PewterReport.com.

Gronk tehát a jelek szerint visszatért már a korábbi formájához és feltételezhetjük, hogy ő fogja a snapek nagy részét kapni a tight endek közt – mellette OJ Howard és Cameron Brate is komoly szerepre számíthat egyébként, főleg ha tényleg a 12 personnel lesz a Buccaneers elsődleges felállása, ahogy azt már korábban Arians mondta.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Mintha soha nem bulizott volna Floridában! :D

d zoli
d zoli
Reply to  Krisztian Fekete
3 years ago

Igen. Medencét a pálya szélére és minden oké lesz.

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
3 years ago

a delfinnel jó párost fognak alkotni…

Fetyke
Fetyke
Reply to  d zoli
3 years ago

Akkor Jacksonville-be kellett volna igazolnia.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Gronk a Dolphins ellen Miamiban 2-3 volt (18 meccsből csak 13-on játszott), bár amikor nyertek akkor rendre melegebb volt. Szóval nem biztos, hogy van összefüggés.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x