Connect with us

Hír

Veterán támadófalembert igazolt a Broncos, veterán védőfalembert a Bengals

A Broncos jobb oldali tackle-je, Ja’Wuan James úgy döntött, hogy kiüli a szezont a koronavírus miatt, így kellett valakit találni a helyére. Ez az illető pedig nem lett más, mint a Buccaneers korábbi jobb oldali tackle-je, Demar Dotson, aki megegyezett a csapattal – írja Ian Rapoport, de a szerződés részletei egyelőre nem derültek ki.

A 34 éves játékos már 106 kezdő mérkőzéssel rendelkezik 10 éves karrierje során és feltehetőleg nála jobb opciót nem tudott volna találni a denveri alakulat. Nem fog elit teljesítményt nyújtani, de korrekt játékra képes lehet, ami sokkal jobb, mint a házon belüli alternatívák.


A Bengals mindeközben védőfalembert igazolt a szebb napokat is látott Mike Daniels személyében, aki legfeljebb $2,7 milliót kereshet majd idén, aminek egy része játékidőhöz van kötve – írja Mike Garafolo. A 31 éves játékos tavaly írt alá Green Bayből Detroitba $9,1 millióért, de csalódástkeltő teljesítményt nyújtott, ami részben egy sérülésnek is köszönhető volt.


Az NFL-csapatok eddig a koronavírus miatt nem hívhattak senkit próbajátékra. Tom Pelissero viszont arról számol most be, hogy az NFL azonnali hatállyal visszavonta ezt az intézkedését, így mostantól engedélyezettek a workoutok – legfeljebb napi nyolc, és előtte a játékosoknak át kell menniük két COVID-19 teszten. Ez jó hír lehet a szabadügynököknek, mint például Jadeveon Clowney-nak, Everson Griffennek, Logan Ryannek vagy Devonta Freemannek.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
3 years ago

A Broncos közeli források ösztönzökkel együtt 3 millióról írnak 1 évre, ami szememben óriási húzás, tekintve a helyzetet, és hogy jobb lehet Dotson, mint Wilkerson, sőt akár a legjobb tackle lehet a rosteren.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Mondjuk Danielst talán a Green Bay is visszaigazolhatta volna 2,7-ért… :(

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x