Connect with us

Hír

A Hard Knocksból tudtuk meg, hogy Anthony Lynn is elkapta a koronavírust

Az éjszaka folyamán vetítették az HBO-n a Hard Knocks idei évadának első epizódját, ahol a két Los Angeles-i franchise, a Rams és a Chargers a főszereplő. Mély benyomást keltettek az első percek, ugyanis azzal indult a rész, hogy Anthony Lynn, a Chargers főedzője bejelentette a játékosainak egy Zoom meeting során, hogy elkapta a koronavírust.

“Ez az év teljesen más, mint amit eddig valaha is átéltünk az NFL-ben. Nem ígérhetem, hogy nem fertőződtök meg. Én is megfertőződtem.”

A kamera ezután Joey Bosa ledöbbent arcára váltott, ez lehetett a többi játékos első reackiója is. Az 51 éves főedző a harmadik HC, aki bejelentette, hogy elkapta a koronavírust (Sean Payton és Doug Pederson után).

Az epizód során Lynn elmondta azt is, hogy köhögött és fájdalmai voltak, nem volt kényelmes az ágyban sem feküdnie. A tévében golfot nézett, ahol az egyik játékos hasonló tünetek miatt lépett vissza, ekkor jött rá Lynn, hogy lehet, elkapta a koronavírust.

Mindeközben egyetlen egy játékos került tegnap a COVID-IR listára – áll az NFL hivatalos tranzakciós listáján. Ő nem más, mint Xavien Howard, a liga egyik legjobban fizetett cornerbackje. Ő lett a 14. Dolphins-játékos, aki felkerült a listára, ezzel a miami alakulat vezeti a vonatkozó statisztikát (a legtöbben lekerültek már a COVID-IR-ről, Howarddal együtt csak ketten vannak ott a Dolphinsból).

Azt nem tudni, hogy Howard pozitív tesztet produkált vagy karanténban kell lennie, mert közeli kontaktba került olyannal, aki elkapta a vírust.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!