Connect with us

Hír

A Dolphins kivágta Josh Rosent, három év alatt harmadik csapatában találhatja magát

A Dolphins megpróbálta elcserélni Josh Rosent, azonban nem akadt kérője, így a miami alakulat kénytelen volt megválni az irányítótól a ma esti keretszűkítési határidő előtt. Rosen harmadik évére harmadik csapatában találhatja magát, pedig még mindig csak 23 éves – fiatalabb mint az idei 1/1-es Joe Burrow.

A két éve még 1/10-es irányító nagyon rossz helyzetekbe került az NFL-ben, mindkét évében a liga egyik, ha nem a legrosszabb támadósorából kellett volna kitűnnie, azonban ez egyáltalán nem sikerült neki. A Cardinalsban is szenvedett, majd a Dolphinsban sem mutatott semmi értékelhetőt (három vesztes meccsen 567 yard, egy TD és öt interception került a neve mellé).

Mindkét csapat úgy döntött, inkább a top5-ben draftol egy irányítót, mintsem tovább próbálkozzon Rosennel. A Dolphinsnál úgy tűnik Tua Tagovailoa sérülésből felépülve is elég meggyőző volt, hogy ne kelljen Rosent a keretben tartani.

A stáb elmondása szerint nem olvasta elég jól a védelmeket, nem dolgozta fel elég gyorsan az információkat. Ezen kívül az is hátráltatta, hogy nem egy mobilis irányító, nem tud jól improvizálni, struktúrán kívül nem dolgozik elég jól, ami két ilyen gyenge támadófal mellett szinte kötelező a jó teljesítményhez (és az NFL egyre inkább ebbe az irányba mozog egyébként is).

Rosennek még két évre szól a jelenlegi szerződése és ez alatt $3,6 milliót kereshet (90 ezer dollár kivételével az egész garantált), így ha valaki a waiverről fel akarja venni, akkor ezzel kell számolnia – várhatóan ez nem történik meg és inkább szabadügynökként találhat magának csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!