Connect with us

Hír

Kivágások: lapátra került Randall, Davis és a Cardinals tavalyi negyedik körös elkapója is

A csapatoknak ma estig kell 53 fősre szűkíteniük a kereteiket, így ma sok ismertebb név kerülhet lapátra, de már tegnap megkezdődött ez a hullám. Összeszedtük a fontosabbakat. 

A Raiders kivágta az idén igazolt korábbi elsőkörös safetyt, Damarious Randallt – írja Mike Garafolo. Randall 1/30-as pick volt 2015-ben, három évet húzott le Green Bayben, majd kettőt Clevelandben, idén igazolta le a Raiders és volt még $1,5 milliós garantált alapfizetése. Mindössze 600 ezer dollárt szabadított fel ezzel a lépéssel a vegasi csapat. Safety poszton így a tavalyi elsőkörös Johnathan Abram és az idén szerződtetett Jeff Heath lesz majd a kezdő, illetve Erik Harris kaphat még szerepet.


A Broncos kivágta a korábbi draftolatlan linebackert, Todd Davist, aki Super Bowlt is nyert a csapattal – írja Mike Klis. Davis igazából kezdőnek számított, de nemrég vádlisérülést szenvedett, így az első meccsre kérdéses volt a felépülése – tavaly hasonlóan kezdte az évet, de 14 meccsen kezdett utána. A Broncos $4,5 milliót spórolt ezzel a lépéssel, Davis helyét pedig várhatóan Josey Jewell veheti át Alexander Johnson párjaként.

LB poszton az újonc Justin Strnad komoly sérülést szenvedett, így kihagyja az évet, ezért is érkezett Mark Barron az egység mélyítésére. Ezen kívül a csapat tegnap cserélt a Bengalsszal: érkezett a linebacker Austin Calitro és távozott a védőfalember Christian Covington.


A Cardinals kivágta a tavalyi negyedik körös elkapót, Hakeem Butlert, áll a csapat hivatalos közleményében. A kiváló méretekkel megáldott Butlert legtöbben top50-be várták a drafton, ehhez képest a negyedik körben a 103. helyen kelt el, majd a teljes újonc évét sérültlistán töltötte. Az idei edzőtáborban mutatott szép dolgokat, de túl mély volt a Cardinals kerete a poszton: Hopkins, Fitzgerald és Kirk a három kezdő, mögöttük pedig a jelek szerint Andy Isabella, Trent Sherfield és KeeSean Johnson is fontosabb/jobb volt, mint Butler. A Cardinals 206 ezer dollárt spórolt a lépéssel.


A Buccaneersnél továbbra sem tudnak mit kezdeni a rúgókkal: a csapat kivágta a tavalyi ötödik körös Matt Gayt, írja Ian Rapoport. A helyét a héten igazolt Ryan Succop veszi majd át, akinél remélik, hogy teljesen felépült a tavalyi sérüléséből. Önmagában is furcsa döntés volt Gay ötödik körös draftolása, a Buccaneerstől pedig főleg, hiszen tanulhattak volna a vezetők a hibájukból, mikor Roberto Aguayót a második körben húzták. Így a Bucshoz kötődik az utóbbi öt év két legmagasabban draftolt rúgója is, aztán mindketten csúnyán felsültek.

Szintén a csapattal kapcsolatos hír, hogy kisebb meglepetésre megváltak a futó Dare Ogunbowaletól, aki a speciális egységben nagyon fontos szerepet tölt be (kapitány is volt) és harmadik downos backnek is jól lehetett volna használni. Ő lett tehát elsősorban az áldozata Leonard Fournette leigazolásának, pedig a helyi riporterek szerint jól teljesített az edzőtáborban. Ellentétben mondjuk az idei harmadik körös Ke’Shawn Vaughnnal, akit viszont a draft státusza a keretben tart.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!