Connect with us

Érdekességek

A Lions az első csapat, ami egymás után négyszer kapott ki 10+ pontos előnyből

Matt Patricia érkezése előtt a Detroit Lions volt az a csapat, amit soha nem lehetett leírni, mert Matt Stafforddal a fedélzetén képes volt 2-3 labdabirtoklásnyi hátrányból is bármikor visszajönni. 2016-ban például a csapat nyolc meccset is úgy nyert meg, hogy a negyedik negyedben hátrányból fordított, ami minden idők legtöbb comebackje egy szezonon belül. Most a Lions elmondhatja magáról, hogy az első csapat, ami egymás után négyszer is ki tudott kapni 10+ pontos előnyből.

A Lions 14-3-ra is vezetett vasárnap a Packers elleni meccs első félidejében, ennek ellenére 42-21-re nyert végül a Green Bay. Múlthéten 17 pontos előnyt sikerült leadni, ráadásul a Mitch Trubisky vezette Bears ellen a negyedik negyedben. A tavalyi szezonzárón 10-0-ról sikerült 23-20-ra kikapni, szintén a Packers ellen, illetve azt megelőzően a Broncos is egy 10 pontos hátrányt dolgozott le a negyedik negyedben.

Múlt héten megkérdezték Patriciát, hogy mégis miért ilyen szerencsétlen a csapat. Azt mondta, nem érti a kérdést, hisz még anno ő volt a védőkoordinátora annak a Patriotsnak, ami egy meccsvégi INT-vel legyőzte a Seahawkot a Super Bowlon, tehát békén lehet hagyni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!