Connect with us

Hír

Ha nem Harrison Butker lesz a hét legjobb speciális egység játékosa, akkor nincs igazság

A Chiefs nagyon megszenvedett a Chargersszel, mindössze a hosszabbításban sikerült legyőzni a csoportriválist. Ebben óriási szerepe volt a rúgó Harrison Butkernek, aki a mindent eldöntő mezőnygólnál háromszor sem hibázott.

“Ez volt életem legnehezebb helyzete, de köszönhetően az edzéseknek, megvolt a kellő magabiztosságom. A gyakorlatok során 8-10 hosszú mezőnygól kell berúgnom, olyan 54, 63, 65, 58 yardosokat, ahogy alakul. A meccs előtt is belőttem egy 67 yardosat, majd a félidőben egy 70 yardosat. A mérkőzésen végén pedig egy 53 yardos mezőnygólt kellett berúgnom, és azon gondolkoztam, hogy biztosan időt kér majd az ellenfél. Nem hallottam a sípszót, így rúgtam és jó lett. Ezután kaptunk egy 5 yardos büntetést, így meg kellett ismételni. 58-ról is berúgtam, ám ekkor időt kértek, de ez nem zökkentett ki, megcsináltam újra”

– mesélte a kiváló rúgó az NBC-nek.

Sok rúgónak háromból jó ha egyszer sikerülne egy 50 yardos próbálkozás, egy 58 yardosat pedig jó páran meg sem próbálnának. Butker viszont egymás után háromszor is tökéletesen rúgott. Sőt, ha a rendes játékidőt is számítjuk, akkor négyszer, ugyanis a harmadik negyedben is volt egy sikeres 58 yardos rúgása 17-6-os hátrányban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!