Connect with us

Hír

A Saints nagyon akarja Clowney-t, hétfőig eldőlhet a sorsa

Hamarosan véget érhet a Jadeveon Clowney szabadügynök-saga, az edzőtáborért feltehetőleg nem rajongó pass rusher most már bármelyik pillanatban aláírhat. De nem ez a legérdekesebb a legfrissebb hírekben, hanem az, hogy a New Orleans Saints nagyon meg akarja szerezni Clowney-t, írja Dianna Russini és Tom Pelissero.

A Saints mellett a Titans továbbra is komolyan érdeklődik a pass rusher iránt (illetve kevésbé hevesen a Seahawks is), és mindkét csapat azt szeretné, ha a játékos hétfőn már ott lenne az edzésen. A Saints egyébként annyira akarja Clowney-t, hogy Sean Payton is többször beszélt már vele, és a játékosokat, illetve edzőket is ráuszították, hogy próbálják meggyőzni.

A Saintsnek az NFLPA adatai alapján körülbelül $7 millió dollárja van a fizetési sapkában, így Mike Garafolo információi szerint a csapat most hívja a saját játékosainak az ügynökeit, hogy ki lenne hajlandó belemenni egy átstrukturálásba, hogy pénzt tudjanak felszabadítani és megszerezhessék a legjobb elérhető szabadügynököt. A Saints egyébként már most is magasan a legrosszabb pénzügyi helyzettel rendelkezik a jövő évi fizetési sapkát figyelembe véve.

Érdekes párosítás lenne ez egyébként, a háromszoros Pro Bowler Clowney így Cameron Jordan túloldalán állhatna fel, viszont Marcus Davenport kiszorulna a rotációba, illetve Trey Hendricksonnak is kevesebb szerep jutna. Összességében viszont még erősebb lenne a Saints, amelynek talán már így is a legjobb a kerete az egész ligában.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
2020-09-04 09:45

Davenport-ot nemlehet elcserèlni? Nagy àrat fizettünk èrte ès nemigazàn szolgàlta meg. A Jordan-Clowney kettős tetszene :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  Dongatto
2020-09-04 13:05

Ha adjátok mellé a jövő évi második körötöket, akkor átvesszük. :D

Dongatto
Dongatto
Reply to  Fetyke
2020-09-04 13:14

Na eztmàr szeretem amikor valakivel lehet alkudozni :D Megkapod ès jön vissza Hunter meg egy 3ik kör :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  Dongatto
2020-09-04 13:14

A Hunter trade sem nekünk, sem nektek nem fér bele a sapkába. Kérjél mást! :D Wonnum esetleg nem jó és akkor adunk még egy 4. kört is pluszban? :DDD

Dongatto
Dongatto
Reply to  Fetyke
2020-09-04 13:22

Vagyunk olyan dörzsöltek hogy helyet szorìtanànk Hunternek :D

bjeela
bjeela
2020-09-04 13:48

“Összességében viszont még erősebb lenne a Saints, amelynek talán már így is a legjobb a kerete az egész ligában.”
Ezt szinte minden szezon elején elmondtuk az utóbbi 2-3 évben, aztán mire mentek vele csóri Szentek? Naugyi…

katonadani
Reply to  bjeela
2020-09-04 16:06

összeszedték a legtöbb győzelmet a ligában :D

bjeela
bjeela
Reply to  katonadani
2020-09-04 19:13

szart sem értek vele, mert gyűrűt nem tudtak kikaparni maguknak

sixtyflattofinish
sixtyflattofinish
2020-09-04 20:09

Sok pénzt akarok ezért elmegyek egy olyan csapathoz aminek nincs fele sem meg annak a lének ami nekem kell így azonnal miattam atrstrukturaljak pár társam szerződését akik így nagyon kedvelni fognak az első perctől kezdve…
Okos…

katonadani
Reply to  sixtyflattofinish
2020-09-04 20:55

kedvelni fogják, mert jobb esélyük van nyerni.
Amúgy az átstrukturálás sok esetben jobb a játékosnak, mert most megkapja a pénzét a későbbi évek helyett (aláírási bónuszként) és jobb eséllyel marad tovább a csapatnál.

sixtyflattofinish
sixtyflattofinish
Reply to  katonadani
2020-09-05 11:25

Azt hittem ilyenkor inkább később fizetnek.
Amúgy a SEA-ban sokat nem tett hozzá a rendszerhez. Szeitnem kissé túlértékelt játékos, igaz sok volt a kettőzés, szóval nehéz megítélni tisztán

d zoli
d zoli
2020-09-04 23:29

Fegyverkezési verseny NFC South. Jó lesz.

Tizenkettes
Tizenkettes
2020-09-05 01:10

A Buccaneers-Saints meccsek akár az NFC 1. kiemeléséről is dönthetnek. Ha bármelyik nyerné mindkét csoportrangadóját, akkor az gyakorlatilag csoportgyőztes lehet. A Saintsnek bizonyos tekintetben ugyanolyan problémája van/volt, mint a Manning-féle Coltsnak. Brutális alapszakaszokat toltak, bőven megvolt a legalább 10-11 győzelem és a csoportgyőzelem, és a tét inkább csak az AFC kiemelése volt. Akkora teher tehát nem helyeződött rájuk, mert ha kikaptak egyszer-kétszer-háromszor, nem sokat veszíthettek vele, legfeljebb egy kiemelést, mert a PO megvolt. A Saintsnek nagyon jól jöhet az, ha már az alapszakaszban több olyan meccsük lesz, ami fontos kiemelésről, így helyszínről (otthon vagy idegenben…) dönthet, pláne csoportrangadó, pláne nem akárkik ellen… Meg vagyok róla győződve, hogy a Saintsnek nem elsősorban (jó vagy jobb) játékosok kellenek, mert azokkal tele a padlás. Nem is az kell, hogy olyan jelszóval menjenek neki a szezonnak, hogy “nyerjünk már (még) egy gyűrűt Breesnek”. Furcsa ilyet mondani, de a Saintsnek meg kell tanulnia nyerni akkor is, ha Breesnek nem megy. Márpedig a legélesebb meccseken bármikor benne van, hogy betlizik. De ez a Saints úgy van összerakva, hogy a támadósor bénázása esetén is tudjon meccseket nyerni, és akkor is, ha a védelem szar napot fog ki. Ha ebben az idényben sem jön össze a SB-győzelem, akkor tényleg hagyják a francba az egészet, mert ennél jobb és mélyebb keretet nem nagyon lehet összerakni. Ráadásul mindezt úgy, hogy nyakukon a kés a sapka miatt. Most vagy soha, utolsó esély, 19-re lapot kérni, all in… Erről szól a Saints szezonja.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x