Connect with us

Hír

A Saints nagyon akarja Clowney-t, hétfőig eldőlhet a sorsa

Hamarosan véget érhet a Jadeveon Clowney szabadügynök-saga, az edzőtáborért feltehetőleg nem rajongó pass rusher most már bármelyik pillanatban aláírhat. De nem ez a legérdekesebb a legfrissebb hírekben, hanem az, hogy a New Orleans Saints nagyon meg akarja szerezni Clowney-t, írja Dianna Russini és Tom Pelissero.

A Saints mellett a Titans továbbra is komolyan érdeklődik a pass rusher iránt (illetve kevésbé hevesen a Seahawks is), és mindkét csapat azt szeretné, ha a játékos hétfőn már ott lenne az edzésen. A Saints egyébként annyira akarja Clowney-t, hogy Sean Payton is többször beszélt már vele, és a játékosokat, illetve edzőket is ráuszították, hogy próbálják meggyőzni.

A Saintsnek az NFLPA adatai alapján körülbelül $7 millió dollárja van a fizetési sapkában, így Mike Garafolo információi szerint a csapat most hívja a saját játékosainak az ügynökeit, hogy ki lenne hajlandó belemenni egy átstrukturálásba, hogy pénzt tudjanak felszabadítani és megszerezhessék a legjobb elérhető szabadügynököt. A Saints egyébként már most is magasan a legrosszabb pénzügyi helyzettel rendelkezik a jövő évi fizetési sapkát figyelembe véve.

Érdekes párosítás lenne ez egyébként, a háromszoros Pro Bowler Clowney így Cameron Jordan túloldalán állhatna fel, viszont Marcus Davenport kiszorulna a rotációba, illetve Trey Hendricksonnak is kevesebb szerep jutna. Összességében viszont még erősebb lenne a Saints, amelynek talán már így is a legjobb a kerete az egész ligában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!