Connect with us

Hír

Rövidhírek: A Cowboys kivágta Clinton-Dixet, megsérült a Patriots fiatal futója

Todd Archer információi szerint a Cowboys kivágta Ha Ha Clinton-Dixet. A safetyt idén márciusban igazolta a gárda $3,75 millióért, amiből $2,25 millió garantált volt (tehát a kivágással $1,5 milliót spórolt a csapat), mégsem élte meg a keretszűkítést.

A korábbi Packers-, Washington- és Bears-játékosnak nem sikerült megnyernie a kezdő posztot, ami így Darian Thompsoné lesz Xavier Woods mellett – utóbbi sérüléssel bajlódik, de a szezonkezdetre állítólag rendben lesz. Ettől függetlenül a keretszűkítések után várható, hogy szerez magának egy safetyt a Cowboys a mélység növelése érdekében.


Kiderültek Riley Reiff fizetéscsökkentésének részletei: az alapfizetése idén $11 millióról $6 millióra csökkent, tehát $5 millióval vihet haza kevesebbet és ennyivel nő a Vikings helye a sapkában. A támadófalember kapott egy kis ösztönzőt is a szerződésébe: ha a snapek 86 százalékán pályán lesz, akkor kaphat $1 milliót, és további $1 milliót, ha a snapek 93,75 százalékán pályán lesz. Tavaly pont a snapek 86 százalékán volt fent a gyepen.


Megsérült a Patriots másodéves futójának, Damien Harrisnek a keze, írja Mike Reiss, majd Ian Rapoport hozzáteszi, hogy a kisujját kellett műteni. Harrisről kiváló hírek érkeztek az edzőtáborból és azt lehetett várni, hogy ő lesz majd a csapat kezdője. A harmadik körös running back tavaly mindössze négy labdacipelést kapott, ebből 12 yardot ért el, idén viszont jóval nagyobb szerepre számíthat. Így viszont elképzelhető, hogy a szezon első meccsén nem lesz bevethető.


Bekövetkezett, ami minden évben megismétlődik: Jason Verrett megsérült. A 49ers cornerbackjének a combhajlítójával akadtak gondjai, a súlyosságáról egyelőre nem érkezett információ. A korábbi Pro Bowler játékos 2014-ben érkezett a ligába és a 96 lehetséges mérkőzésből csak 26-on lépett pályára, az utóbbi három évben mindössze két meccsen szerepelt.

Szintén 49ersszel kapcsolatos hír, hogy a csapat kivágta a cornerback Jamar Taylort és IR-re tette az elkapó Tavon Austint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group