Connect with us

Hír

Deebo Samuel és Josh Norman IR-re került, Miles Sanders nem játszik ma

A 49ers a keretszűkítés előtt aktiválta Deebo Samuelt az NFI (Non-Football Injury) listáról, mert jól haladt a felépülése lábfejtöréséből, és úgy látták, hat hetet biztosan nem kell majd kihagynia. Most viszont a csapat bejelentette, hogy IR-re rakta a fiatal elkapót, így nem csak ezen a héten, hanem a következő két fordulóban sem fog pályára lépni.

Az első körös Brandon Aiyuk játéka kérdőjeles ma estére, rajta kívül Kendrick Bourne, Trent Taylor, Dante Pettis és Richie James alkotják a WR sort a 49ersnél.


Pénteken biztossá vált, hogy Josh Norman nem léphet pályára a Bills szezonnyitóján, most pedig az is kiderült, hogy az első három fordulóban sem fog tudni pályára lépni, ugyanis a csapat bejelentette, hogy IR-re rakta a cornerbacket egy combhajlító sérülés miatt.

A helyét Levi Wallace veszi át, aki hasonló sérüléssel bajlódott nemrég, de még csak kérdőjeles státuszt sem kapott, tehát rendben van a mai mérkőzésre.


Az Eaglest tovább sújtják a sérülések, most épp az eddig kérdőjeles státuszban lévő Miles Sandersről és Derek Barnettről derült ki, hogy nem tudják vállalni a játékot, így el sem utaztak a csapattal Washingtonba. Emellett Lane Johnson játéka is erősen kérdéses a helyi beat writerek szerint, ami tovább növelné a problémákat.

Sanders helyén Boston Scott kaphat nagy szerepet, Barnett helyén Josh Sweat fog elsősorban játszani. Ez még talán rendben is lenne, de Lane Johnson helyén az újonc Jack Driscoll vagy a nullakilométeres, korábbi rögbis Jordan Mailata léphetne pályára, ami óriási problémát jelentene az amúgy is megtizedelt támadófal szélén egy ilyen erős washingtoni védőfal ellen.


A rossz hírek mellé egy jó is: Mike Evans, a Buccaneers sztárelkapója a korábbi “doubtful” státuszból “questionable”-re javult és jó eséllyel játszani is fog a Saints ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!