Connect with us

Érdekességek

A védelmeknek még nem kezdődött el a szezon

Ha úgy tűnik, hogy a védelmek pocsékul teljesítenek, akkor nem tévedsz: soha ennyi pont nem született még az NFL-ben az első két forduló alatt. A csapatok összesen 1 611 pontot szereztek 32 meccs alatt, jócskán megdöntve a 2012-es csúcsot (1556 pont). Ez átlagban 1,7 pontot jelent mérkőzésenként az előző rekordhoz képest.

És ez még lehetne jobb is, ha a rúgók nem teljesítenének rosszul. Az első fordulóban összesen 15 rúgó hagyott ki legalább egy próbálkozást, ők együtt 19 hibát halmoztak fel. Ennyi mezőnygólt és extra pontot nyitófordulóban 1982 óta nem hagytak ki a kickerek. Az offense-ek viszont kompenzálták a hibákat: 186 TD született eddig (igaz, ebben a védő TD-k is benne vannak), ami 12-vel több, mint a 2018-ban beállított 174 TD-s rekord.

Mindez elsősorban a védelmeknek köszönhető, amiknek általában egy teljes előszezon mellett is kell 2-3 mérkőzés, hogy szintre kerüljenek. Nem csoda, hogy előszezonformában vannak. Ezen kívül azt is ki kell emelni, hogy a bíróknál is történt egy kisebb szemléletváltás, és csak a nagyon tiszta és egyértelmű szabálytalanságokat fújják be, aminek az lett az eredménye, hogy az utóbbi évek magasan legkevesebb támadóbüntetését láthattuk az első két fordulóban.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ewzywv
ewzywv
3 years ago

comment image

Ez átlagban 1,7 pontot jelent mérkőzésenként.

katonadani
Reply to  ewzywv
3 years ago

az előző rekordhoz képest ennyivel több :D

RvBalazs
RvBalazs
3 years ago

Nekem is bejött a legtöbb Over és nem a spread ellen, hanem magasabb tétre

Dongatto
Dongatto
3 years ago

Èn mint nagy defense kedvelő rossz ezt latni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x