Connect with us

Hír

A vereség mellé sérüléseket is összeszedett a Cowboys, de a Colts sem örülhet

A lehető legrosszabbul alakult a Cowboysnak a vasárnap esti rangadó: nem elég, hogy kikapott a Ramstől, de több kezdője is megsérült a mérkőzésen. A klasszis linebacker, Leighton Vander Esch-nek eltört a kulcscsontja, ami Michael Gehlken szerint 4-6 hetes kihagyást jelent a számára. Mellette a kezdő tight end Blake Jarwin minden bizonnyal ACL-szakadást szenvedett – ha beigazolódnak a sejtések, ki kell hagynia az egész szezont. És itt még nincs vége: az OT Cameron Erving is kénytelen lesz némi időt kihagyni egy térdsérülés miatt, bár az ő kiesése nem akkora érvágás.


A Cowboyshoz hasonlóan a Colts sem kezdte jól a szezont, a Jaguars elleni vereséget pedig tovább súlyosbítja, hogy Mike Garafolo információi szerint elszakította az Achillesét a futó Marlon Mack, ezzel pedig véget ért a szezonja. A támadó szerződése az idei szezon után lejár, így a lehető legrosszabbkor dőlt ki. A pótlását Nyheim Hines és az második körös újonc, Jonathan Taylor próbálja majd megoldani.


Az előbb említett két csapattal ellentétben a Chargers ugyan győzni tudott, de a csapat örömét is beárnyékolja egy sérülés. A 2019-ben 4. körös LB Drue Tranquill eltörte a bokáját Adam Schefter infói szerint, így jó ideig nem látjuk a pályát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!