Connect with us

Hír

Elgondolkodott Stephon Gilmore elcserélésén a Patriots

Stephon Gilmore a liga jelenlegi legjobb cornere, aki tavaly az év legjobb védője címet is megkapta, illetve nemrég egy 5 millió dolláros emelést is kapott a Patriotstól. Mindezek fényében meglepő Albert Breer riportja, mely szerint a csapat legalább két alkalommal is megpróbálta elcserélni a klasszis játékost.

Breer szerint az elképzelés mögött szigorúan pénzügyi érvek álltak, a Patriots ugyanis sokáig nagyon rosszul állt a fizetése sapkával, volt olyan időszak, amikor 1 millió dollárnál kevesebb állt a csapat rendelkezésére. Egy június utáni csere esetén (ilyen kategóriát lehet adni június előtt elvégzett tranzakciók esetén is) 11 milliót spórolhatott volna Gilmore-on a csapat idén, ami nem kevés, pláne hogy a CB-sor kifejezetten mély.

Továbbá az is fontos szempont lehetett, hogy Gilmore értéke most a legmagasabb. Egy első kör a minimum érte, de mivel a következő két szezonban mindössze 22 millió dollárt keresett volna, akár egy 1+3. kört is megérhetett volna valakinek.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-09-14 16:44

Mondjuk most hogy kapott egy kis fizetésemelést, talán már nem akarják elcserélni.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-14 17:42

Akkor sem akarták, csak jobban kellett a pénz, mint amennyivel gyengült volna a sec. És ha majd megint kell a pénz, akkor ugyanúgy meg fogják nézni, hogy el tudják-e jó áron cserélni.
Most, meg jövőre is jó pick-(ek)et érhet, ha a Pecc-nél marad a fizuja, vagy annak a nagyobbik része.

Staten Island
Staten Island
2020-09-15 11:26

Ilyenkor kell egy guardra franchise taget rakni, mikor nincs pénz.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x