Connect with us

Hír

Aaron Jones bízik benne, hogy még idén hosszabbít vele a Packers

Megrekedtek a tárgyalások a futó Aaron Jones és a Packers között. Ez gyakran azt jelenti, hogy akkor egy jó ideig ez nem is lesz újra terítéken, a legtöbb GM nem szokott szerződésekkel foglalkozni szezon közben, de a támadó bízik benne, hogy idén összejön az egyezség (via ESPN).

Jones idén lépett újoncszerződése utolsó évébe, miután 2017-ben kiválasztotta a Packers az 5. körben. Tavaly robbant be igazán, amikor 1084 yardot és 16 TD-t futott, illetve volt 474 elkapott yardja és három elkapott TD-je is. Ez azonban egyelőre nem elég ahhoz, hogy új szerződést kapjon, pedig idén több évfolyamtársa is komoly milliókkal lett gazdagabb.

Jones előtt 18 futót választottak ki, köztük Christian McCaffrey-t, Joe Mixont, Dalvin Cookot, Alvin Kamarát és Kareem Huntot. Előbbi négy játékos legalább 12 milliós hosszabbítást kapott (CMC és Kamara 15-16 milliósat), Hunt pedig top RB2-ként évi 6 millióért írt alá. A Packers futója ezzel kapcsolatban elmondta, nagyon örül a kollégáinak, hisz felverik a futók árát és ezáltal ő is jobban jár. Már csak az a kérdés, hogy ez mikor történik meg, illetve melyik csapat teszi majd gazdaggá.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2020-09-21 14:15

Tegnap a meccs előtt akartam írni, hogy nem érdemli meg a nagy, top RB fizetést, de aztán este lehozott egy karrier napot. A véleményem még mindig nem változott, Jonest elég jól használja a Packers a pályán, igazából a tavalyi évben robbant be, amikor elkapásokba is elég rendesen bevonták. Remélem azért nem adnak neki szezon közben szerződést, de nem nagyon lehet arra számítani, hogy lejjebb ad a teljesítményéből, ha egészséges tud maradni (főleg amit tegnap művelt az egyik elkapásnál; még csodálkozunk, hogy nem akartak WR-t húzni a drafton… :P [ :( ]
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vele. Ő biztos a 15 milliós átlag felé hajlana (mégegyszer mondom, ha megint lehoz egy brutál szezont futásoknál és elkapásoknál is). Viszont ott van Bakhtiari, aki azért sokkal fontosabb, meg ne felejtsük el, hogy Adams fizetése sem top, húzza viszi a csapatot, így nem lenne meglepő, ha ő is bejelentkezne egy emelésért.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x