Connect with us

Hír

Aaron Jones bízik benne, hogy még idén hosszabbít vele a Packers

Megrekedtek a tárgyalások a futó Aaron Jones és a Packers között. Ez gyakran azt jelenti, hogy akkor egy jó ideig ez nem is lesz újra terítéken, a legtöbb GM nem szokott szerződésekkel foglalkozni szezon közben, de a támadó bízik benne, hogy idén összejön az egyezség (via ESPN).

Jones idén lépett újoncszerződése utolsó évébe, miután 2017-ben kiválasztotta a Packers az 5. körben. Tavaly robbant be igazán, amikor 1084 yardot és 16 TD-t futott, illetve volt 474 elkapott yardja és három elkapott TD-je is. Ez azonban egyelőre nem elég ahhoz, hogy új szerződést kapjon, pedig idén több évfolyamtársa is komoly milliókkal lett gazdagabb.

Jones előtt 18 futót választottak ki, köztük Christian McCaffrey-t, Joe Mixont, Dalvin Cookot, Alvin Kamarát és Kareem Huntot. Előbbi négy játékos legalább 12 milliós hosszabbítást kapott (CMC és Kamara 15-16 milliósat), Hunt pedig top RB2-ként évi 6 millióért írt alá. A Packers futója ezzel kapcsolatban elmondta, nagyon örül a kollégáinak, hisz felverik a futók árát és ezáltal ő is jobban jár. Már csak az a kérdés, hogy ez mikor történik meg, illetve melyik csapat teszi majd gazdaggá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!