Connect with us

Hír

Úgy néz ki Saquon Barkley-nak és Nick Bosának is elszakadt a térdszalagja

Nagyon durva forduló volt a mai, rengeteg játékos sérült meg a meccsek során. A teljes listáról egyelőre két játékost emelünk ki, Saquon Barkley-t és Nick Bosát, ugyanis mindkét sztárjátékosnak úgy tűnik, hogy elszakadt a térdszalagja, így ki kell hagyniuk a szezon hátralevő részét.

Kyle Shanahan a találkozó utáni sajtótájékoztatón mondta el, hogy valószínűleg ACL-szakadást szenvedett a fiatal pass rusher – írja Adam Schefter. Még lesz pár teszt, hogy biztos legyen a dolog, de az ilyen korai komoly diagnózisok általában helyesek. Ugyanígy járt egyébként Solomon Thomas is, ráadásul Jimmy Garoppolónak is megsérült a bokája és valószínűleg Nick Mullens kezd majd jövő héten.

Bosához hasonló a helyzet a Giantsnél Barkley esetében, a csapatnál attól tartanak, hogy elszakadt a keresztszalag a futó térdében, de szintén további vizsgálatokat tartanak majd – írja Adam Schefter.

További sérülésekről reggel még beszámolunk.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Matyika29
Matyika29
3 years ago

Az NFL oldalán már tényként közlik Barkley szalagszakadását…

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Rengeteg a sérülés! Nehéz nem gondolni ara, hogy ez összefügg azzal, hogy idén elmaradt az előszezon. És ezen el kellene majd gondolkodniuk az érintetteknek, különösen a játékos szakszervezetnek.

Tizenkettes
Tizenkettes
Reply to  Fetyke
3 years ago

Ha van előszezon, a sérülések azzal függnek össze. Ha nincs, azzal. “Ha odamegyek hozzá, az a baj…” :)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x