Connect with us

Hír

AJ Brown heteket is kihagyhat

AJ Brown szerdán limitáltan edzett, csütörtökön viszont egyáltalán nem, ez pedig nem jelent jó a hétvégi Jaguars elleni meccsen való bevethetőségével kapcsolatban. Adam Schefter pedig arról számol be, hogy a Titans elkapójának zúzódott a térde, így pedig akár több hetet is kihagyhat.

Jelenleg “week-to-week” a státusza Brownnak, tehát hétről hétre haladnak, hogy megállapítsák, pályára léphet-e. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy nem fog tudni most hétvégén játszani, habár erről hivatalos értesítés még nem érkezett – a ma esti végső sérülésjelentésből valószínűleg ez kiderül majd.

Brown tavaly parádésan mutatkozott be, átlépte az 1000 elkapott yardos határt és 8 TD-t is felpakolt a táblára, ami újoncként kiváló teljesítmény. Az idei nyitómeccsen a Broncos ellen öt elkapásból 39 yardot szerzett, azonban a korábbi első körös Corey Davis volt a legjobb elkapója a csapatnak, aki átlépte a 100 yardos határt. Ő is kisebb sérüléssel bajlódik egyébként, de javul az állapota, tegnap már limitáltan edzett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!