Connect with us

Hír

A Vikings és a Chargers kezdő falembere is IR-re került

Sérültlistára került Mike Pouncey, a Los Angeles Chargers centere, ráadásul nem rövidtávú a problémája. A csípőjét kell műteni, így pedig az egész szezont ki kell hagynia – írja Field Yates. A négyszeres Pro Bowler játékos tavaly is kihagyott 11 meccset, akkor nyaksérülés miatt, 2016-ban pedig szintén a csípőjére sérült rá, akkor is 11 meccset kellett kiülnie. Nem ő a legjobb center a ligában, sőt, de nagyon jó vezér, és még mindig a jobbak közé tartozott a Chargers gyenge falában. Várhatóan Dan Feeney állhat be a helyére, Pouncey pedig év végén szabadügynök lesz, ugyanis lejár a szerződése.


A Vikingsnak a jobb oldali guardja, Pat Elflein sérült meg és került IR-re, azonban neki jobbak a kilátásai. A hüvelykujja sérült meg, így pár hét múlva visszatérhet majd a pályára, azonban az új, könnyított IR-szabályok miatt így plusz rosterhelyet tud szerezni magának a csapat. Elflein végigjátszotta a Packers elleni találkozót és csütörtökig nem is került fel a sérülésjelentésre, így meglepetés volt az IR-re tétele. A helyét Dru Samia veheti át, vagy akár a második körös tackle, Ezra Cleveland is helyettesítheti.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
merlin
merlin
3 years ago

Na, megint erösödött a Vikings! Megy ez, még ha lassan is.

Fetyke
Fetyke
Reply to  merlin
3 years ago

Nem vagyok abban biztos, hogy ez nekünk rossz lesz. Már egy ideje szeretnénk, ha Samia végre lehetőséget kapna. Most feltehetőleg megkapja. Reméljük él vele.

merlin
merlin
Reply to  Fetyke
3 years ago

Azért mondom… Elfleinnál egy szemeteskuka is hatékonyabban védené Cousinst pass blockingban.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x