Connect with us

Hír

Amukamara kivágva, cserélt a Panthers és a Bills, Kamara mini-holdoutol

Ritka aktív nap volt tegnap az NFL berkein belül, össze is szedtünk pár közepesen nagyobb volumenű eseményt: a Raiders kivágta a kezdőnek szánt cornerét, a Pantherstől szerzett linebackert a Bills, Alvin Kamara új szerződést szeretne, fizetéscsökkentésbe egyezett bele Avery Williamson.

A Bills egy 2023-as kondíciós 7. körös pickért, vagyis a minimum minimumjáért cserébe megszerezte a Pantherstől a linebacker Andre Smith-t, állítja Ian Rapoport. A védő 2018-ban hetedik körös volt, a védelemben sok haszna nincs, de a speciális egységben használható.


Alvin Kamara három napja nem vesz részt a Saints edzésein és erre nem kapott engedélyt a csapattól, állítja Adam Schefter. A futó kvázi így holdoutol egy új szerződésért, idén ugyanis mindössze 2,133 millió dollárt keresne. Az elkapni is kiválóan tudó futó reális piaci értéke alsó hangon 10-12 millió dollár, így nem meglepő az elégedetlensége.


Kisebb meglepetésre a Raiders kivágta a cornerback Prince Amukamarát. Az amúgy bőven átlagon felüli CB-nek nem volt jó tábora a hírek szerint, ugyanakkor még így is a csapat egyik legjobb DB-jének számított. A kiválása után a másodéves Trayvon Mullen és Isaiah Johnson, az idei első körös Damon Arnette, ezen kívül Lamarcus Joyner, Nevin Lawson és a negyedik körös Amik Robertson maradt a poszton.


CJ Mosley opt outolása után Avery Williamson lett a Jets legjobb linebackere, azonban a csapat megmondta neki, hogy vagy a fizetéscsökkentés, vagy búcsú között lehet választani. A védő előbbit választotta, állítja Tom Pelissero. Williamson két éve írt alá egy 3 éves, 22,5 millió dolláros szerződést: idén 6,5 millió dollárt keresett volna. Ha a csapat kivágja, akkor ebből egy centet sem lát, de cserébe azért, hogy lemondott a fizetése majdnem feléről ($3M), kapott 1 millió dollár garantáltat, valamint 1,5 millió dollárnyi ösztönzőt. Ez bőven jobb, mint a semmi. Williamson egyébként kifejezetten top futás elleni LB. Ha a tavalyi ACL-sérülése miatt nem esik vissza a játéka, 3,5 millió dollárért ajándék.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!