Connect with us

Hír

Amukamara kivágva, cserélt a Panthers és a Bills, Kamara mini-holdoutol

Ritka aktív nap volt tegnap az NFL berkein belül, össze is szedtünk pár közepesen nagyobb volumenű eseményt: a Raiders kivágta a kezdőnek szánt cornerét, a Pantherstől szerzett linebackert a Bills, Alvin Kamara új szerződést szeretne, fizetéscsökkentésbe egyezett bele Avery Williamson.

A Bills egy 2023-as kondíciós 7. körös pickért, vagyis a minimum minimumjáért cserébe megszerezte a Pantherstől a linebacker Andre Smith-t, állítja Ian Rapoport. A védő 2018-ban hetedik körös volt, a védelemben sok haszna nincs, de a speciális egységben használható.


Alvin Kamara három napja nem vesz részt a Saints edzésein és erre nem kapott engedélyt a csapattól, állítja Adam Schefter. A futó kvázi így holdoutol egy új szerződésért, idén ugyanis mindössze 2,133 millió dollárt keresne. Az elkapni is kiválóan tudó futó reális piaci értéke alsó hangon 10-12 millió dollár, így nem meglepő az elégedetlensége.


Kisebb meglepetésre a Raiders kivágta a cornerback Prince Amukamarát. Az amúgy bőven átlagon felüli CB-nek nem volt jó tábora a hírek szerint, ugyanakkor még így is a csapat egyik legjobb DB-jének számított. A kiválása után a másodéves Trayvon Mullen és Isaiah Johnson, az idei első körös Damon Arnette, ezen kívül Lamarcus Joyner, Nevin Lawson és a negyedik körös Amik Robertson maradt a poszton.


CJ Mosley opt outolása után Avery Williamson lett a Jets legjobb linebackere, azonban a csapat megmondta neki, hogy vagy a fizetéscsökkentés, vagy búcsú között lehet választani. A védő előbbit választotta, állítja Tom Pelissero. Williamson két éve írt alá egy 3 éves, 22,5 millió dolláros szerződést: idén 6,5 millió dollárt keresett volna. Ha a csapat kivágja, akkor ebből egy centet sem lát, de cserébe azért, hogy lemondott a fizetése majdnem feléről ($3M), kapott 1 millió dollár garantáltat, valamint 1,5 millió dollárnyi ösztönzőt. Ez bőven jobb, mint a semmi. Williamson egyébként kifejezetten top futás elleni LB. Ha a tavalyi ACL-sérülése miatt nem esik vissza a játéka, 3,5 millió dollárért ajándék.

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
3 years ago

Pont ez hiányzott a Szenteknek. Erre a szezonra még meg tudnák oldani Kamara magasabb fizetését, de a következő szezonra már bajosabb lenne a helyzet, ott már egyébként is elég cudarul állnak.

Fetyke
Fetyke
Reply to  László
3 years ago

Jövőre így sem, úgy sem nagyon tudják megtartani, legfeljebb csak valaki más(ok) helyett. Murray elviszi a futó szekciót, Kamarat most kellene elcserélniük a szenteknek…

d zoli
d zoli
Reply to  Fetyke
3 years ago

“Most vagy sokára” év van.

Fetyke
Fetyke
Reply to  d zoli
3 years ago

Aminek a jelenlegi NFC-ben semmi értelme. Annyira kiegyensúlyozott a mezőny, hogy nem értem az ilyen all in éveket ebben a konferenciában. Ha mondjuk a Colts mondott volna egy all in szezont az AFC-ben, annak látnám értelmét…

d zoli
d zoli
Reply to  Fetyke
3 years ago

Brees alighanem visszavonul. Ez erős érv az all in mellett. Az, hogy Jameis és Tysom készek átvenni a stafétát inkább rémisztőnek hangzik.

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
3 years ago

De mér? Nem történik semmi különleges, mindössze a Szentek visszavonulnak oda, ahonnan jöttek, a nihilbe. 1967-től 2006-ig volt öt PO szezonjuk és ennyi. 23 éven át képtelenek voltak megnyerni a csoportjukat és akkor sem mentek sokra vele. Aztán jött Sean Payton. És amint ő elmegy, úgy a Szentek is szépen pihenőre vonulnak.

Sestertius
Sestertius
Reply to  bjeela
3 years ago

rosszul látod.. addigra Truby visszavonul és HoF pályafutását edzőként folytatja ;)

bjeela
bjeela
Reply to  Sestertius
3 years ago

Egynagylófaxt aggyuk a koszos délieknek a koronagyémántot!

Fetyke
Fetyke
Reply to  d zoli
3 years ago

A Patsnél is tudták tavaly, hogy az lesz Brady utolsó szezonja, mégis igen távol álltak az all inntől. És a sötét nagyúr erejében jobban hiszek. :)

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Na, még egy megvezetett köztársaságpárti, aki mára a Birodalom híve lett…

LG
LG
3 years ago

2023-as 7. körös kondicionális… Ez az év ellenértéke :D Amúgy kíváncsi lennék, hogy mi van akkor, ha a csapatnak nincs adott évben beígért pickje? Megy feljebb a pick, tehát lesz belőle 6. vagy 5. (stb.) körös kondicionális? És mi van ha mondjuk az adott évben nincs egy kondicionális pickje sem? Gondolom 1. körös saját pick csak nem lesz belőle…

katonadani
Reply to  LG
3 years ago

ez kvázi azt jelenti, hogy most a 2023-as 7. körös picket odaadták, azt most nem dealelhetik el amíg ki nem derül, mi lesz vele

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x