Connect with us

Hír

Logan Ryan a Giantsben folytatja

A legjobb elérhető szabadügynök DB, Logan Ryan új otthonra talált: egy évre ösztönzőkkel együtt 7,5 millió dollárért aláírt a New York Giantshez. Ez egy kvázi hazatérés a számára, ugyanis New Jersey-ben született és nőtt fel, illetve a Rutgers játékosa volt az egyetemen.

A szerződése részletesen így néz ki: $3,5 milliós aláírási bónusz, $1 millió alapfizetés, összesen $500 ezer meccsenkénti roster bónusz, ezen kívül pedig $2,5 millió ösztönzőt találunk a kontraktusban. Ebből $1 millió elég nehezen szerezhető meg, ehhez Pro Bowlernek ($500 ezer) és All-Prónak (még $500 ezer) kell lennie. A további másfél millió játékidőhöz van kötve: a teljeset a védősnapek 90 százalékán való részvétel esetén kapja meg, 80 százalék esetén $1 millió, 70 százalék esetén $750 ezer, 60 százalék esetén $500 ezer jár neki. Tavaly a védősnapek 99 százalékán pályán volt a Titansben és karrierje során csak három meccset hagyott ki.

A Patriots és a Titans korábbi játékosa a szezon előtt 10+ milliós szerződésben gondolkozott, de ennek még a közelében sem volt senki. Az idő múlásával a corner már annyira el volt keseredve, hogy az ügynöke világgá kürtölte: ha nem akarja senki CB-ként játszatni, akkor Ryan nagyon szívesen lesz safety is. Tavaly egyébként kifejezetten sok időt töltött a boxban és a slotban, a szezont pedig 105 tackle-lel, 4,5 sackkel, négy INT-tel és 18 leütött passzal zárta.

A Giants esetében mindkét posztra ráfér az erősítés azok után, hogy ilyen-olyan okokból sem Deandre Baker, sem Xavier McKinney nem lesz bevethető (előbbi jogi ügye miatt, utóbbi sérülésnek köszönhetően). Ryant egyébként jól ismeri még a Patriotsból Joe Judge, a Giants újonc főedzője.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!