Connect with us

Hír

Az egész szezonra kidőlt Tyrell Williams

Komoly veszteséget szenvedett el a Las Vegas Raiders. Az elkapó Tyrell Willims az egész szezonra kidőlt egy vállsérülés miatt, és mivel még az 53 fős keretszűkítés előtt került IR-re, így idén már vissza sem térhet a pályára (miközben 11 millió dollárral terheli a csapat fizetési sapkáját).

A 2015-ben draftolatlan Williams egy igazi mélységi elkapó, karrierje során soha nem volt rosszabb elkapási átlaga 15 yardnál. Pályafutását a Chargersnél kezdte, ahol volt egy 1000 yardos szezonja is, a Raidershez tavaly írt alá 4 évre 44 millió dollárért. Nem is volt rossz, 14 meccsen 651 yardot és hat TD-t szerzett.

A kiesésével a csapat két kezdő elkapója az idei első körös Henry Ruggs és a szintén újonc (harmadik körös) Bryan Edwards lesz, míg a slotban a másodéves Hunter Renfrow kap helyet.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RA7
RA7
3 years ago

Gondolom azért nem jöhet vissza IR-ről mert ilyenkor olyanok kerülnek oda akiknek semmi esélye hogy felépüljön a szezon közben, vagy van konkrétan olyan szabály hogy keretszűkítés előtti IR-re kerülés automatikus szezon kihagyás(ami elég nagy hülyeség szerintem de nyilván akkor van köze az első felvetésemhez)?

katonadani
Reply to  RA7
3 years ago

szabály van rá, ha keretszűkítés előtt IR-re kerül, akkor már nem jöhet vissza. Ha visszahozósra akarod, akkor várd meg a keretszűkítést és majd utána tedd IR-re.

Debreceni József
Debreceni József
3 years ago

Be kell húzni Renfrowt és Wallert fantasyben😅

Márk Kecskeméti
Márk Kecskeméti
3 years ago

Sanszosan neki ennyi volt raiders mezben, halott pénz nélkül kivaghato jövőre. Vagy fizucsokkentes…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x