Connect with us

Hír

BREAKING: Hosszabbított Mixonnal a Bengals

Joe Mixon az utóbbi napokban nem edzett állítólagos migrén miatt, ma viszont visszatért az edzésekre. Ezzel egyidejűleg érkezett a hír Adam Schefter jóvoltából, hogy a futó négy évre szóló, $48 milliós hoszabbításról egyezett meg a Bengalsszal, ezzel a hatodik legjobban fizetett running back lett a ligában éves átlagot tekintve.

Mixon két éve 1168 yardot, tavaly 1137 yardot szerzett a földön, és egyetlen egy fumble-t sem vétett (egyetlen futó sem volt erre képes rajta kívül az utóbbi két évben minimum 500 futókísérlet esetén).

Mixon második körös volt 2017-ben, így az idei évtől kaphatott új szerződést. Abból a classból Christian McCaffrey is hosszabbított már csapatával, de Leonard Fournette-et épp kivágta a Jaguars, Dalvin Cook vagy épp Alvin Kamara viszont még közel sincs egy új kontraktushoz csapatával.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RA7
RA7
3 years ago

Így nekem is gyorsan elmúlna a migrénem

Danika
Danika
3 years ago

Helyes, helyes kezdő futó pipa újonc irányító mellett. Hmmm… fincsi fantasy játékos. Viszont szólok, hogy Lindsaynek sem volt az elmúlt 2 évben 1 fumbleje se.

katonadani
Reply to  Danika
3 years ago

valóban, csak nem volt elég labdacipelése a határhoz, amit elfelejtettem beleírni a cikkbe

Danika
Danika
Reply to  katonadani
3 years ago

Semmi gond. Lindsay egyik nagy erénye a labdabiztonsága, viszont nem igazi futójátékos abban a tekintetben, hogy nem tömik lapdával, egy meccsen max 12-szer, ünnepnapokon talán 15.

Sestertius
Sestertius
3 years ago

Mondjuk az nem gyenge futóclass volt.. és még Hunt is ide tartozna, ha nem cseszte volna el..
Ez megint az a kategória.. egyszar csapaton egy jó futó nem fog javítani.. (lásd CMC..) tök fölöslegesen tömik ki.. mire Burrow köré csapatot építenek addigra vége a karrierjének.. inkább normális falembereket fizettek volna meg..

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x